Rekrytering – Så når vi rätt kandidater

girl-4352424_1920

Reperio headhuntar kandidater genom ett proaktivt arbete. På så sätt når vi de kandidater som inte är arbetssökande utan som idag arbetar hos en konkurrent eller i en liknande roll i en närliggande bransch. Vi når på så sätt ut direkt till de kandidater som är rätt.

Parallellt med vårt proaktiva headhunting arbete publicerar vi annons på sociala medier och på de största platsannonsportalerna på internet.

våra värdeord

ENGAGERADE Reperio arbetar när kund och kandidat genom hela uppdraget. Vi förstår vikten av en tät dialog med båda sidor. För att våra kunder ska få de vassaste kandidaterna på marknaden så håller Reperio i projektledningen så att rekryteringen går vidare i en takt så att risken att tappa kandidater till andra rekryteringsprocesser minimeras.

LYHÖRDA Reperio har lång erfarenhet av rekrytering och förstår komplexiteten i att hitta matchningen mellan kund och kandidat. Att hitta en bra match beror på en mängd faktorer som inte bara är kopplade till kandidatens traditionella CV eller kundens kravprofil. Reperio är lyhörda inför de faktorer som måste läsas in utanför dessa dokument. Avgörande faktorer som exempelvis handlar om vem personen bakom sitt CV är och dennes tajming i livet. Detta i kombination med kundens företagskultur, fas i organisationens utveckling, storlek på företaget etc.

AFFÄRSMÄSSIGA Reperio sätter sig in i kundens verksamhet och bli HR avdelningens förlängda arm eller kundens externa HR partner. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. Vi skriver kravspecifikation, annonserar, hittar kandidaterna, vi kvalitetssäkrar genom djupintervjuer, vi genomför relevanta tester, genomför bakgrundskontroll och tar referenser så att våra kunder kan göra det som de är bäst på.

referenser

Reprio betyder ”att finna” på Latin.

våra kunder säger

"Vi har tagit hjälp av Reperio Search och det är alltid en enkel, flexibel och rak kommunikation med dem. Reperio arbetar nära oss som kund och sätter sig in i vårt företag och våra värderingar så att de kan representera oss på bästa sätt gentemot potentiella kandidater. Reperio förstår också vikten av att inte bara matcha skallkrav utan att även hitta den person som har rätt egenskaper för att passa in i just vår företagskultur. Vi är väldigt nöjda med Reprio Search och kan varmt rekommendera dem."

Eric Billter

Business area manager sealings

Klinger Sweden

"För att lyckas med en bra rekrytering krävs att rekryteringsfirman sätter sig in i hur företaget som dom skall rekrytera till fungerar och förstår  kompetensbehovet. Jag har använt Reperio Search  vid ett flertal tillfällen för såväl säljartjänster som betydande chefsposter och jag har blivit imponerad varje gång över utbudet av kandidater."

Lars Rüdén

VD

Robota

"The recruitment team at Reperio have provide excellent service to Flowbird.  They have helped us find high quality candidates and improve the caliber and professionalism of our organization."

Jeff Nethery

Global Products Director

Flowbird – Urban Intelligence