HR-administratör till Europcar

Är du en strukturerad och noggrann person som har tidigare erfarenhet av att ha jobbat som HR- administratör och söker nya utmaningar? Europcar är Europas största biluthyrningsfirma och drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. 

Om företaget och tjänsten

Allt fler personer upptäcker fördelarna med att kunna hyra bil för att vara flexibel samt kunna välja bil efter tillfälle och behov. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5000 rullande bilar av märkena Volkswagen, Audi, Skoda och Seat. Reperio Search söker nu för Europcars räkning en HR-administratör till deras huvudkontor i Årsta. I rollen som HR-administratör kommer du att få jobba med varierande och intressanta arbetsuppgifter i en rolig organisation med högt tempo. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå utav administration inom områdena arbetsmiljö, rekrytering, utbildning och introduktion av nyanställda. Vidare kan exempel på arbetsuppgifter vara:

– Säkerställa att rätt underlag till lön kommer från Europcars chefer

– Uppdatering av intranät så att organisationsschema samt avdelningens flikar innehåller korrekt information

– Följa upp policys och dokument som kommer från Volkswagen AG i Tyskland 

– Genomföra GDPR rensning av HR underlag och se till att arbeta på ett sätt som är förenligt med GDPR

– Övriga sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en HR avdelning

Vem söker vi

Vi söker dig som har arbetat i minst 2 år som HR-administratör efter eller under tiden av dina studier. Kanske har du nyligen avslutat din personalvetarutbildning eller har tidigare erfarenhet från en liknade tjänst och/eller har du gått en yrkesutbildning mot HR administration/HR-assistent. Andra kompetenser som krävs är:

– Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

– Mycket goda kunskaper i Word, Excel och PowerPoint

Det är meriterande om du har arbetat med arbetsmiljö, rekrytering, utbildning och/eller som löneadministratör. 

Övrigt

Europcar erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fördelar. För att nämna några; Kickoff:er, Kvartalsmöten med AW:s, friskvårdsbidrag och förmånliga priser på gymkort på olika gymkedjor samt bra personalrabatter på hyra av bil i Sverige och utomlands.  

För att trivas i rollen ska du vara strukturerad som person, självgående, tycka om att bygga relationer samtidigt som du ser att ditt arbete ger resultat. Du ska ha god förmåga i att uttrycka dig i såväl tal som skrift och uppskatta goda samarbeten.  

Låter tjänsten intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 076 – 215 38 25