för kandidater

laptop-3087585_1920
Om du har blivit uppringd av någon av Reperios rekryteringskonsulter (utan att ha ditt CV i vår databas) så har vi antingen hittat dig efter ett proaktivt och målinriktat sökande eller så har någon tipsat om din kompetens.
Har du inte blivit kontaktad av oss men är intresserad av en ny tjänst så rekommenderar vi dig att titta under Lediga jobb där du hittar alla våra uppdrag som vi arbetar med idag. Hittar du ingen passande tjänst där så är du välkommen att connecta (registrera dig i vår databas) med oss på samma ställe. Vi kommer då att kontakta dig när vi arbetar med en tjänst som vi tror kan intressera dig.
Våra kandidaters uppgifter behandlar vi enligt GDPR och vi har uppsatta policys som noggrant följer GDPR i det rekryteringssystem som vi använder oss utav.
Har du inget CV är du välkommen att ladda ner vår CV mall:

öppen för nya möjligheter?

referenser

Reperio betyder ”att finna” på Latin.

våra kunder säger

"Vi har tagit hjälp av Reperio Search och det är alltid en enkel, flexibel och rak kommunikation med dem. Reperio arbetar nära oss som kund och sätter sig in i vårt företag och våra värderingar så att de kan representera oss på bästa sätt gentemot potentiella kandidater. Reperio förstår också vikten av att inte bara matcha skallkrav utan att även hitta den person som har rätt egenskaper för att passa in i just vår företagskultur. Vi är väldigt nöjda med Reprio Search och kan varmt rekommendera dem."

Eric Billter

Business area manager sealings

Klinger Sweden

"För att lyckas med en bra rekrytering krävs att rekryteringsfirman sätter sig in i hur företaget som dom skall rekrytera till fungerar och förstår  kompetensbehovet. Jag har använt Reperio Search  vid ett flertal tillfällen för såväl säljartjänster som betydande chefsposter och jag har blivit imponerad varje gång över utbudet av kandidater."

Lars Rüdén

VD

Robota

"The recruitment team at Reperio have provide excellent service to Flowbird.  They have helped us find high quality candidates and improve the caliber and professionalism of our organization."

Jeff Nethery

Global Products Director

Flowbird – Urban Intelligence