Om oss

malin-och-fredrik-2

Reperio Search drivs sedan 2010 av mig Malin Nordh och min kollega Fredrik Hellström. Tillsammans har vi många års erfarenhet av rekrytering,  internationella affärsrelationer, försäljning och projektledning. Detta har givit oss mängder av viktig kunskap och värdefulla insikter när det kommer till komplexiteten i att rekrytera rätt person från början.

På Reperio Search värderas kundnära relationer för att kunna lägga grunden för ett långsiktigt och fruktbart samarbete. Våra medarbetare har ett genuint engagemang och brinner för kundens framgång. För oss är det viktigt att såväl kunden som kandidaterna får den bästa upplevelsen i rekryteringsprocessen.

Reperio består av drivna individer med ett genuint engagemang för rekrytering, näringslivet, företagsamhet och tillväxt. Sedan starten 2010 har vi genomfört många spännande uppdrag inom olika branscher runt om i Sverige.

Låt oss avlasta er som inte hinner med rekryteringarna själva eller hjälpa dig som inte är van att rekrytera själv. Oavsett din anledning så har du kommit rätt. På Reperio Search kan vi rekrytering och vi skräddarsyr den så det passar just ert behov.

Malin Nordh, VD Reperio Search AB

referenser

Reperio betyder att finna på Latin

våra kunder säger

"Vi har tagit hjälp av Reperio Search och det är alltid en enkel, flexibel och rak kommunikation med dem. Reperio arbetar nära oss som kund och sätter sig in i vårt företag och våra värderingar så att de kan representera oss på bästa sätt gentemot potentiella kandidater. Reperio förstår också vikten av att inte bara matcha skallkrav utan att även hitta den person som har rätt egenskaper för att passa in i just vår företagskultur. Vi är väldigt nöjda med Reprio Search och kan varmt rekommendera dem."

Eric Billter

Business area manager sealings

Klinger Sweden

"För att lyckas med en bra rekrytering krävs att rekryteringsfirman sätter sig in i hur företaget som dom skall rekrytera till fungerar och förstår  kompetensbehovet. Jag har använt Reperio Search  vid ett flertal tillfällen för såväl säljartjänster som betydande chefsposter och jag har blivit imponerad varje gång över utbudet av kandidater."

Lars Rüdén

VD

Robota

"The recruitment team at Reperio have provide excellent service to Flowbird.  They have helped us find high quality candidates and improve the caliber and professionalism of our organization."

Jeff Nethery

Global Products Director

Flowbird – Urban Intelligence