Rekrytera säljare

professional-man-smiling

Ska du rekrytera säljare? Letar du efter hjälp att rekrytera säljare? Då har du kommit rätt. Ett av våra största affärsområden är just: Sälj och marknad.

På Reperio är alla anställda säljare oavsett om du arbetar som rekryteringskonsult eller mer renodlat med kundrelationer och försäljning. Vi andas och lever därför försäljning varje dag och vet vad som krävs för att hitta rätt person till just ditt företag. Vår ambition med rekryteringen är alltid att den ska bli långsiktig och att kandidaten ska säkerställa ditt företags framtida utveckling.

Reperio har arbetat med att rekrytera säljare sedan starten 2010 och har därmed en lång erfarenhet och kunskap om vad som krävs. Vi vet att en gedigen kvalitetssäkring är väsentlig för ett lyckat resultat och lägger därför stort fokus på denna kritiska fas.

Vi rekommenderar exempelvis att slutkandidaten kvalitetssäkras med ett personlighetstest med fokus på drivkrafter kopplat till säljcykeln. I och med detta kan resultatet sedan återkopplas till kandidatens uppfattning av sig själv samt jämföras med uppfattningen från vår genomförda djup intervju och tagna referenser.

På Reperio har vi rekryterat säljare till alla positioner på marknads- och försäljningsavdelningar, såsom bland annat; Innesäljare, Tele Sales, Hunters, Customer Service,  Fältsäljare, Tekniska Säljare, Försäljningsingenjörer, Account Manager, Key Account Manager, Försäljningschefer till Bransch Managers etc.

Vårt nätverk av säljkompetens är omfattande och vi har alltid kontakt med potentiella kandidater inom de affärsområden som vi verkar.

 

vår process

Beroende av vilken säljkompetens våra kunder söker så kan vi antingen hjälpa till genom proaktiv headhunting eller med hjälp av annonsrekrytering. Vi hjälper gärna till med vilken metod som är lämpligast vid just ert specifika behov.

referenser

Reprio betyder ”att finna” på Latin.

våra kunder säger

"För att lyckas med en bra rekrytering krävs att rekryteringsfirman sätter sig in i hur företaget som dom skall rekrytera till fungerar och förstår  kompetensbehovet. Jag har använt Reperio Search  vid ett flertal tillfällen för såväl säljartjänster som betydande chefsposter och jag har blivit imponerad varje gång över utbudet av kandidater."

Lars Rüdén

VD

Robota

"The recruitment team at Reperio have provide excellent service to Flowbird.  They have helped us find high quality candidates and improve the caliber and professionalism of our organization."

Jeff Nethery

Global Products Director

Flowbird – Urban Intelligence