Webbutvecklare .Net till Spot On med placering i Jönköping

Har du jobbat några år som webbutvecklare .net och är sugen på att komma till ett härligt företag som verkligen satsar på sina medarbetare- då ska du se hit! Spot On är företaget där du både kan bli en mästare på utveckling,  pingis, PS4 eller varför inte en yoga guru. 

Om företaget och tjänsten

Reperio Search söker nu för Spot On:s räkning en webbutvecklare .net till deras kontor i Jönköping. Spot On är ett företag som sitter i häftiga lokaler centralt i Jönköping och levererar lösningar inom E-handel, webb- och systemutveckling, BI och affärsutveckling mot både B2C likväl som B2B. Dagligen hjälper Spot On sina kunder med att optimera deras digitala handel. Det kan gälla allt från att se till att sidan har bästa möjliga förutsättningar för att genomföra ett köp, till att se till att integrationer mot interna system lirar som de ska. De hjälper ständigt deras kunder med att både förbättra och utveckla sina verksamheter. Spot On är idag ett härligt gäng på ca 30 medarbetare och har kontor i Jönköping, Göteborg och Stockholm.

I rollen som webbutvecklare .net kommer du att vara med och utveckla samt bygga webbapplikationer. Det kan bland annat vara alltifrån att se till att en sida har bästa möjliga förutsättningar för att genomföra ett köp, till att se till att integrationer mot interna system fungerar som det ska. Mer specifikt kan tjänsten innebära:

– Utveckla och förbättra nya funktionaliteter i form av anpassningar i produkten

– Systematisera och utveckla integrationer till kunds övriga system

– Uppgradera komplexa installationer av produkter

– Nyutveckling

Vi söker dig

Som har en eftergymnasial utbildning inom datateknik eller motsvarande samt minst 3 års erfarenhet av webbutveckling/systemutveckling. Du ska ha tidigare erfarenhet av ASP . Net, C# och MS SQL Server samt erfarenhet av front end- utveckling i HTML, CSS eller Java Script. Vidare ser vi gärna att du har konsulterfarenhet och ett intresse för att hjälpa deras kunder till bättre affärer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Litium, Umbarco eller Epi Server.

Övrigt

Spot On är företaget som söker medarbetare som delar deras värderingar av att vara personliga, glada, kommunikativa och med ett gott självförtroende hjälpa deras kunder att nå sin fulla potential. Spot On värderar sina medarbetare och förstår vikten av att hitta en god balans mellan ens privatliv och jobb vilket gör att du till mångt och mycket kan styra över din egna arbetstid. Tillsammans hittar de på skojsiga saker så som filmkvällar, AW:s, resor och julfester där hela familjen är välkommen. Spot On är företaget med det stora hjärtat!

Låter det intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefin på telefon, 076- 215 38 25.