Test- och applikationsingenjör

Vill du vara med och utveckla framtidens energieffektiva och elektrifierade fordon? Allied Motion är ett internationellt och expansivt bolag där du får ta eget ansvar och ges stor möjlighet till omväxlande arbete samt bidra och direkt påverka resultat och företagets utveckling. Reperio Search söker nu för Allied Motions räkning en Test- och applikationsingenjör till  företagets Stockholmskontor. Du blir en del av en arbetsgrupp på 10 personer med kollegor som är engagerade, kompetenta och har passionerat intresse för teknikutveckling.

Dina arbetsuppgifter 

Du leder arbetet med att testa hårdvara och mjukvara på våra produkter, utföra miljötester, eltester och vara ansvarig för att verifiera dessa. Du blir en viktig resurs i våra utvecklingsprojekt och får chansen att arbeta både teoretiskt och praktiskt. En stor del av testutvecklingen sker i Labview. I den här rollen är du en nyckelperson i arbetet med att utveckla vår test- och labborganisation tillsammans med kollegorna. Du har också en viktig roll vid tekniska diskussioner med kunder för att förstå och möta deras behov. Vi förväntar oss att du är en god lagspelare och trivs med att bygga nytt och se det som utvecklas från början till slut.

Din profil

  • Högskole/Civilingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller motsvarande
  • Förmåga och stort intresse av att arbeta med flera olika tekniska discipliner
  • Erfarenhet från att ha arbetat med testning samt ha förståelse för mjukvara
  • Tidigare erfarenhet av testsystem och/eller Labview är meriterande
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 Vi ser också erfarenhet av fordonsindustri eller medicinteknisk industri som meriterande.

Personliga egenskaper 

För att lyckas i rollen har du brett tekniskt intresse och förståelse för både detaljer och helhet. Du bidrar också med innovativt och lösningsorienterat arbetssätt. Du är strukturerad i ditt arbete och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är ödmjuk och har god samarbetsförmåga samt kan bygga goda långsiktiga relationer både internt och externt.

Om företaget 

Allied Motion är en ledande tillverkare av elmotorer med tillhörande styrsystem. Våra produkter hanterar rörelser i fordon eller medicinsk utrustning. En del av dessa används för styrning av främst lastbilar, bussar och gaffeltruckar. Systemen består typiskt av elmotorer, växellådor, sensorer och kraft -och styrelektronik samt mjukvara som anpassas och säljs som ett helhetskoncept efter kundernas önskemål. Vi utvecklar våra produkter själva och tillverkar i egna fabriker. Vi jobbar nära både våra kunder i Europa och våra systerföretag inom koncernen i USA, Europa och Kina.

Vi är 45 anställda i Stockholm och du hittar oss i Bromma. Vi har stort förtroende för våra medarbetares förmåga och är måna om att alla ska trivas hos oss. Kärnan i vår kultur är samarbete, dela med sig av kunskap, visa respekt och hjälpa varandra.


Övrigt
 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast möjligt, enligt överenskommelse. Arbetsplatsen finns nära tvärbana, buss samt företagsparkering. Du erbjuds goda och konkurrenskraftiga anställningsförmåner samt en sund balans mellan arbete och fritid.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, tel. 072 – 325 66 96.