Teknisk Säljare till Injab Kraft Teknik AB med placering i Jönköping

Injab är företaget med trevligt arbetsklimat och stor frihet under ansvar. På Injab värdesätter man och strävar efter att ha en bra gräns mellan privatliv och arbete. Är du sugen på att ta dig an rollen som Teknisk Säljare hos Injab då ska du se hit!

 Om företaget

Injab Kraft Teknik AB är ett företag som grundades 1972 och är idag en ledande leverantör av mät- och skyddstransformatorer samt elkrafttekniska komponenter för elnätsbolag och elkraftsindustrin. Företaget har ett komplett utbud av reläskydd inom låg- och mellanspänningsområdet. Deras målsättning är att vara en flexibel och långsiktig samarbetspartner för hela elkraftindustrin. Injab har sitt huvudkontor beläget på Södermalm i Stockholm samt en försäljningsavdelning i Jönköping.

 Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Injabs räkning en Teknisk Säljare med placering i Jönköping. Du kommer att arbeta aktivt med försäljning, teknisk rådgivning, uppföljning av påbörjat arbete och offerter till både nya och befintliga kunder. Nykundsbearbetningen består av ca 20 procent och resterande tid kommer säljaren att vårda och bygga relationer med befintliga kunder. Den tekniska säljaren hos Injab kommer att ansvara för kunder i främst region södra Sverige. Ett par gånger per år kommer kundbesöken även att gå till Norrland. Säljaren kommer även att vara med på mässor för att marknadsföra Injab. Löpande dialog med leverantörerna sker också för att optimera den bästa lösningen för kunden.

Mer specifikt ansvarar du för:

  • Hela försäljningskedjan
  • Budgetera försäljning
  • Prospektering av nya kunder
  • Supportera och utveckla samarbetet med befintliga kunder
  • Utföra behovsanalyser hos kund
  • Arbeta i säljstödsprogrammet Pyramid
  • Offerthantering
  • Uppföljning

 

Vad söker vi

Du som har minst teknisk gymnasieutbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du ska ha ett stort tekniskt intresse och erfarenhet från den tekniska branschen, gärna elkraft, och tycka om försäljning. Vidare ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska, samt behärskar engelska och innehar körkort behörighet B. Det är meriterande om du har erfarenhet av B2B försäljning.

Övrigt

I det familjära företaget finns egenskaper som entusiasm, helhetssyn och affärsmässighet. Dessutom är egenskaper som hög ansvarskänsla, kvalitetstänkande och samarbetsförmåga något som värderas högt. Dina kontaktytor är många och därför värdesätter Injab dina sociala egenskaper, ditt sätt att samarbeta, samt att du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan eller vid frågor kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio, 076-215 38 25 alternativt josefin.holmstrom@reperiosearch.se.