Systemutvecklare ACON till Fläkt Woods, placering Jönköping

Är du en erfaren systemutvecklare som är på jakt efter nästa utmaning i karriären? Har du dessutom erfarenhet av  C#, .NET, MS och SQL server? Fläkt Woods erbjuder en utvecklande och varierande roll och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas. 

Om företaget

Fläkt Group är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Fläkt Group har idag cirka 3600 anställda med närvaro och försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin är Fläkt Group stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore, tunnelbanor och liknande miljöer.

Fläkt Woods AB, med cirka 700 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 16 platser runt om i Sverige. Hos Fläkt Woods arbetar du i en internationell miljö med hjälpsamma kollegor där initiativ och idéer välkomnas!

Arbetsbeskrivning 

I din roll som systemutvecklare kommer du att ingå i Fläkt Woods Digital Development-avdelning och kommer att vara en viktig del i att vidareutveckla Fläkt Woods egenutvecklade produktvalsprogram ACON. Du kommer att vara med i hela utvecklingskedjan d.v.s. från kravinsamling till en färdig leverans, där du kommer ha stora möjligheter att vara med och påverka utformningen av lösningarna. I Jönköping finns Fläkt Woods största Center of Excellence där du kommer att ha ett tätt samarbete med moderna och automatiserade tillverkning.

Mer specifikt innebär tjänsten att:

–  Felsöka, d.v.s. problemlösa ärenden som kommer från supportavdelningen.

–  Ta hand om och ansvara för projekt, d.v.s. införa nya produkter eller nya varianter av befintliga produkter.

–  Vidareutveckla och underhålla produktvalsprogrammen ACON för att möta framtida krav.

–   Utföra funktionstester tillsammans med R&D och teknisk säljsupport.

–   Ha kontakt och samarbeta internt med R&D, produktchefer och teknisk support.

–   Ha kontakt med kunder.

–   Vara med och påverka hur avdelningen ska arbeta i och med arbetssätt etc.

–    Inneha systemtänket och kunna se helheten och bygga upp logiska strukturer.

Kolla in filmen om att arbeta som Systemutvecklare hos Fläkt Woods
https://vimeo.com/254409317/0883f8b648


Vi söker dig
som har en högskoleutbildning inom systemutveckling, matematik, teknisk fysik eller motsvarande. Vidare ser vi att du har:

 

– 3- 5 års erfarenhet av arbete som systemutvecklare

– Erfarenhet av utveckling inom Microsoft. NET(C#, VB)

– Erfarenhet av databasutveckling inom MS SQL server

Vi ser det som meriterande om du tidigare haft en arkitektroll, projektledarroll, lead developmentroll eller scrummasterroll, då det finns möjlighet att forma rollen utifrån dessa egenskaper.

Som person är du social och öppen, serviceorienterad och strukturerad. Du har en god helhetsförståelse för verksamheten och du har ett självklart servicetänk gentemot hela organisationen, internt och externt. Du har förmåga att omsätta krav och händelser till en visuell beskrivning samt att du i ditt strukturerade sätt att arbeta har lätt att  hantera flera pågående aktiviteter med hänsyn till tidsaspekt och ledtid.

Låter det intressant?
Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Kiara på Reperio, tel. nr: 073-584 92 28.


Keywords: Systemutvecklare, projektledare, IT arkitekt, Scrummaster, System developer, IT architect