Servicetekniker till Geomek AB, med placering i Spånga

Tycker du det är roligt med kundkontakt och trivs med att ta eget ansvar och använda din praktiska fallenhet? Vi söker just nu en servicetekniker till Geomek.  

Om företaget

Geomek verkar i en bransch som är med och bygger Sverige och Nordens infrastruktur! Företaget grundades 1995 och idag är Geomek ett känt namn i branschen med stora etablerade kunder i Norden. Geomek ägs av Indutrade som är ett börsnoterat bolag med säte i Stockholm och dotterbolag i flera länder. Geomek har som målsättning att vara en komplett leverantör av produkter för borrade grundläggningsarbeten och geoteknisk undersökningsborrning. De har även en fullutrustad serviceverkstad vars mål är att kunna utföra service och reparationer inom rimlig tid för att minimera stillestånd. Geomek arbetar ständigt med att förbättra deras rutiner och avtal med t.ex. fraktbolag för att säkerställa snabba leveranser till deras kunder, och minimera miljöpåverkan. Geomek sitter i attraktiva lokaler i Spånga. 

Om tjänsten

Som servicetekniker arbetar du med de flesta tänkbara serviceuppdragen, från mindre reparationer till stora totalrenoveringar av borriggar. Mer specifikt innebär arbetet:

  • Fältverksamhet, diagnostisera var felet ligger och avhjälpa kunderna på plats ute på fältet för att minska stillestånd. Om det inte är möjligt, avhjälpa tillfälligt för att sedan ta in maskinen på verkstaden.
  • Ca 50 procent av arbetstiden är ute på fältet och ca 50 procent inne i verkstaden.
  • Ge rådgivning och support per telefon vid akuta problem.
  • Veckomöten för planering och avstämning med övriga mekaniker.

Geomek har många maskiner som står bl.a. i projekt vid Slussen, Akalla och Södertälje Hamn.  


Vi söker dig som: 

– Har en gymnasieutbildning inom fordon eller industri.  Motsvarande arbetslivserfarenhet kan bedömas som likvärdig. 

– Kunskap inom el, hydraulik eller mekanik

Vidare ser vi det som meriterande om du har kommit i kontakt med liknande maskiner som Geomek arbetar som exempelvis lastmaskiner eller dumprar. 

För att trivas i rollen så ser vi gärna att du som person är ordningsam och trivs med att planera och organisera upp ditt arbete i förväg. Vidare är du flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du kan arbeta effektivt när det är mycket att göra. Vi ser även att du trivs med att skapa långsiktiga relationer med såväl kunder som leverantörer. Laganda är en viktig del av företagets kultur och vi söker därför en lagspelare som är kapabel att kombinera professionalism med förmågan att bjuda på sig själv.

Låter detta intressant? 

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Kiara Larsson på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 073- 584 92 28

 

Keywords: Servicetekniker, tekniker, mekaniker, el, hydraulik, mekanik.