Säljare till Robur Safe

Drömmer du om att bli en duktig säljare? Arbetar du med försäljning via telefon eller i butik och vill ta nästa steg?, då ska du se hit! Som Säljare hos Robur Safe arbetar du för ett välrenommerat företag med ett starkt varumärke i branschen. Hos Robur får du en gedigen utbildning i produkterna och alla förutsättningar som du behöver för att lyckas samtidigt som du jobbar i ett team med trevliga kollegor som har roligt tillsammans. Är du dessutom tekniskt intresserad och trivs i en miljö med högt tempo där du själv styr din dag genom frihet förenat med ansvar, då kan du vara den Robur söker.

Om företaget

Robur Safe grundades 1970 och är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag som utvecklar, marknadsför och tillverkar säkerhetsprodukter för banker, myndigheter, kommuner samt den kommersiella marknaden. Produkterna består bl.a. av bankfack, valv, säkerhetsskåp, värdeskåp, högsäkerhetslås m.m.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Roburs räkning en Säljare. Som Säljare består dina arbetsuppgifter av att söka upp kunder i hela landet och åka ut och besöka dessa för att sälja in företagets säkerhetsprodukter. Kunderna består av alltifrån låssmeder, statliga myndigheter till privata företag. Mer specifikt innebär tjänsten:

  • Fokus på nykundsbearbetning
  • Ansvara för några befintliga kundkonton
  • Boka in kundmöten
  • Vara ute på säljmöten ca 3 dagar i veckan
  • Delta i internt försäljningsmöte en gång i månaden tillsammans med försäljningschefen

Din placering är på Roburs försäljningskontor i Globen, Stockholm. Resor med övernattningar ingår i tjänsten.

Vem vi söker

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är lite av en tävlingsmänniska och som har en stark drivkraft med en inre motor. Du är social och utåtriktad, intresserad av teknik och har en positiv inställning. Vidare ser vi att du behärskar Officepaketet och innehar B körkort.

Övrigt

Vi tror att du, för att trivas i rollen som Säljare, har ett eget driv av att åka ut och besöka nya kunder och presentera Roburs produkter. Vi tror också att du är tekniskt intresserad då Robur arbetar med både mekanik och elektronik. Robur erbjuder en anställning där du kommer att ha ett stort mått av frihet förenat med ansvar vilket innebär att du kommer kunna forma din dag själv inom de ramar som finns. På Roburs säljkontor i Globen kan företagskulturen bäst liknas vid den idrottsliga kulturen. Teamkänslan är stark och mentaliteten är positiv med ett högt driv, hos Robur både ger och tar medarbetarna konstruktiv kritik för att kunna utvecklas vidare.

Låter det som att du skulle trivas hos Robur? Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin på telefon, 072 – 325 66 96.