Säljande projektledare till Panea med placering i Stockholm

”Vårt fokus på Panea är att leverera med hög kvalité inom uppsatta leveranstider. Vi känner stor stolthet över våra prestationer och för den tid och energi vi lägger på våra projekt. Vi sätter alltid kunden i första hand och är flexibla i våra lösningar och tar stor hänsyn till allt som kan komma att påverka slutresultatet och designen. På Panea jobbar vi nära våra kunder i alla stadier och har direktkontakt med arkitekter, konsulter och övriga inblandade för att på så sätt se till att varje projekt genomförs efter bästa möjliga förutsättningar” Är du en person som vill sikta mot stjärnorna och leverera högklassiga projekt inom restaurang, café och hotellnäringen? Då kan detta vara något för dig- Reperio Search söker nu för Paneas räkning en säljande projektledare till kontoret i Stockholm!

Om företaget

Panea är ett företag som erbjuder ett brett sortiment av kvalitetstjänster samt produkter och hjälper sina kunder att förverkliga sina affärsidéer inom hotell, restaurang, café och bageri. Hos Panea får kunden hjälp med allt från rådgivning, projektering, leverans och finansiering till arkitektritade projekt. Idag är Panea en helhetsleverantör med allt från inredning till maskiner och allt däremellan. Panea är indelat i fem olika affärsområden: Bageri & Industri, Café & Restaurang, Hotell, Service och Finansiering. I den här rollen kommer du att tillhöra affärsområdet Café & Restaurang.

Om tjänsten

I rollen som säljande projektledare kommer du att få bygga upp din egen kundportfölj men också ta över befintliga kunder hos Panea. Som säljande projektledare har du det fulla ansvaret över dina kunder och hjälper dem att utveckla deras visioner med allt från projektering, kontakt med externa partners till att färdigställa deras önskade verksamheter. Säljaren/projektledaren hjälper sina kunder i att etablera en ny verksamhet inom restaurang- och cafénäringen. Projektplanen som du kommer att jobba efter innehåller allt från konceptförslag, till ritningar, projektledning, upphandling, bygghandlingar, bygglov och tillstånd.

Mer specifikt innebär tjänsten att du genomför kundmöten där du ska sälja in Panea som en trygg och erfaren samarbetspartner genom hela projekt. Du ansvarar för projekteringen och har möten med externa grupper såsom fastighetsägare, arkitekter och konsultgrupper. Vidare arbetar du fram ett offertförslag som du presenterar för kunden och tydligt argumenterar för, för att sedan komma vidare till inköpsfasen och själva genomförandet av projektet. Efter färdigställt projekt sker även en uppföljning av projektet. Kort och gått så blir du spindeln i nätet för hela genomförandet och ska se till att uppdragsgivaren blir helt nöjd. När kunden väl får nyckeln till sin verksamhet ska det bara vara att sätta igång verksamheten.

Vi söker dig som

Har lång arbetslivserfarenhet från branschen och har arbetat med liknande projekt tidigare. Det är meriterande om du har en arkitekt- eller byggingenjörsutbildningen eller liknande i grunden men absolut inget krav. Din arbetslivserfarenhet är det som väger tyngst. Panea söker en person som tycker om försäljning i kombination med att skapa fysiska rum och som har ett gott öga för design och inredning. Vidare ser vi också att du:

– Talar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska i tal och skrift

– Har körkort behörighet B

Övrigt

För att trivas i rollen hos Panea tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kunder och externa partners som en naturlig del av vardagen. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för vad det är kunden efterfrågar. Vidare så talar och skriver du flytande svenska samt behärskar engelska för att underlätta kommunikationen såväl internt som externt.

Du ska tycka om att ta ansvar, vara drivande och engagerad gentemot dina kunder. Det ska vara berikande för dig att vilja etablera nya kontakter samt att få vara med och utveckla såväl som Paneas kunders verksamheter och hjälpa dom att förverkliga sina idéer som att vilja vara med och utveckla Panea som företag. Låter tjänsten intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio, tel .nr: 076-215 38 25 alternativt på josefin.holmstrom@reperiosearch.se