Relationsskapande uppdragsansvarig till Symetri Collaboration

Har du ett intresse för informationsteknik och en eftergymnasial ingenjörsutbildning och vill jobba som uppdragsansvarig hos Symetri Collaboration? Här får du möjligheten att ansvara och driva egna uppdrag samtidigt som du dagligen knyter nya kontakter med människor. Symetri Collaboration är ett företag med mycket god stämning och högt i tak där du får chansen att arbeta under frihet förenat med ansvar!

Om företaget och tjänsten

Reperio Search söker nu för Symetri Collaboration AB:s räkning en uppdragsansvarig till deras kontor i centrala Stockholm. Företagets produkter Interaxo och Apricon används för att förenkla kunders projektarbete och är marknadens effektivaste verktyg för projektkommunikation och dokumenthantering. Symetri Collaborations svenska verksamhet är involverade i såväl små lokala byggprojekt som stora komplexa utvecklingsprojekt med hundratals deltagare och har bland annat kunder som NCC och SKANSKA.

I den här tjänsten kommer du att tillhöra teamet i Stockholm som i dagsläget består av 7 medarbetare. Resterande tre medarbetare från den svenska organisationen sitter i Malmö och tillsammans med deras norska kollegor i Symetri Collaboration AS bildar de en stark nordisk organisation med totalt 55 medarbetare. Du kommer att få en gedigen introduktion och handledas av erfarna kollegor. Företagskulturen präglas av en strävan mot gemensamma mål och vilja att hjälpa varandra att lyckas.

I rollen som uppdragsansvarig kommer du att tillsammans med kundansvariga arbeta för att deras kunder ska lyckas i sina projekt, men också i införandet och i användandet av Symetri Collaborations produkter. Det kommer att vara mycket arbete i uppstart av uppdragen där du ska hålla i utbildningar för de personer som kommer att använda sig av Symetri Collaborations produkter.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

– Expertstöd till säljare vid införsäljning av Symetri Collaborations produkter och tjänster

– Hålla i uppstartsmöten med nya kunder

– Genomföra workshops för att kartlägga utifrån kundernas behov

– Genomföra utbildningar om hur produkterna fungerar för organisationer eller projektgrupper

– Vara rådgivande till kunderna tills dess att projektet är slutfört

– Hålla kontakt med befintliga kunder

Vem söker vi

Vi söker dig som har en eftergymnasial ingenjörsutbildning och har minst 3–5 års erfarenhet efter din examen. Du ska känna dig bekväm med att ha en nära kundkontakt och kunna kommunicera flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ska du även ha kunskap och intresse av informationsteknik.

Det är meriterande om du har arbetat med bygg eller annan projektorienterad verksamhet sedan tidigare och har koll på hur processerna inom byggbranschen fungerar. Du kan ha arbetat med IT för byggande som till exempel BIM samordnare eller projektingenjör.

Övrigt

Som person ser vi att du är social och tycker om att knyta nya kontakter då det kommer vara en stor del av ditt arbete. Du ska vara strukturerad i ditt arbetssätt och ta ansvar för dina uppdrag. Vidare ser vi att du är relationsskapande och tycker om att se resultat. Låter tjänsten intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 076 – 215 38 25