Regionchef till Ki-panel

Vill du vara med på en spännande resa och bli den nyckelperson som kommer att få vara med från början och bygga upp Ki-panels kontor i Göteborg, då ska du se hit! Ki-panel har en stark position på den svenska marknaden, efter 40 år i branschen, när det kommer till panelprodukter till kylrum och fryslagercentraler. Göteborg är en spännande region för Ki-panel med hög potential – kunderna står redo och nu är det är dags att ta nästa kliv!

Om företaget

Ki-panel AB levererar isolerade sandwichpanel produkter från det lilla kylrummet till den stora fryslagercentralen. Ki-panel AB har med varumärket Ki-panel länge varit en av huvudleverantörerna av bland annat isolerade sandwichpaneler till framförallt kyl- och byggbranschen, men även direkt till slutanvändare inom andra branscher med behov av kyl-, och frysrum och även lab- och klimatrum. Företaget erbjuder även ett brett sortiment av kyl- och frysskjutportar, kyl- och frysrumsdörrar, hyllsystem, instängningslarm samt kyl- och fryscontainers. Ki-panel har förutom kontoret i Göteborg, sitt huvudkontor i Uppsala, ett regionkontor i Helsingborg samt ett mindre säljkontor i Stockholm.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Ki-panels räkning en regionchef till deras kontor i Göteborg. Som regionchef kommer du aktivt att sätta dig in i företagets visioner och utveckling. Du kommer att vara med och bygga upp kontoret i Göteborg från grunden och ansvara för all operativ verksamhet och personal inom regionen. Som regionchef har du också det yttersta ansvaret för regionens kunder och ansvarar även själv för några centrala kunder. Arbetet innebär således att vårda kunderna, bygga långsiktiga relationer, skriva offerter och lämna anbud.

Mer specifikt innebär arbetet:

–      Planera, leda, organisera och delegera arbetet

–      Anställning och uppsägning av personal

–      Budgetarbete

–      Initiera och ansvara för utbildning och kompetensutveckling av personalen

–      Ansvara för ett systematiskt arbetsmiljöarbete och för övriga arbetsmiljövillkor

Vad söker vi

Vi söker dig som troligen har en byggteknisk utbildning. Du har erfarenhet från en liknande tjänst såsom exempelvis byggnadsingenjör, arbetsledare, platschef, projektledare eller regionchef. Du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska. Det är högst meriterande om du har arbetat med kyl- och fryslager tidigare.

Övrigt

Att arbeta på Ki-panel innebär att man får en stark organisation och ett välkänt varumärke i ryggen.  Vi tror att rätt person för rollen är en social, självgående person med entreprenörskapet i fingertopparna och som tycker om att bygga relationer och vårda kunder långsiktigt. Det är också viktigt att du trivs med att hålla många bollar i luften samtidigt. Ki-panel har en familjär atmosfär och är enkla i dialogen med kund. Du kommer att arbeta i ett företag med trevliga medarbetare som har en god stämning sinsemellan och du kommer att sitta i Ki-panels kontor i Hisings Backa med vacker utsikt över Göta Älv.

Låter det intressant?

Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Hellström på telefon, 073 – 540 03 31 eller Malin Nordh på telefon, 072 – 325 66 96.