Redovisningsekonom till Symetri Collaboration AB med placering i Stockholm

Har du flerårig erfarenhet av redovisning och brett ekonomiarbete och känner dig redo att axla rollen som Symetri Collaborations nya redovisningsekonom? Då ska du se hit! Symetri Collaboration är ett spännande företag i teknikens framkant som står inför en händelserik framtid.

Om företaget

Reperio Search söker nu för Symetri Collaboration AB:s räkning en redovisningsekonom till deras kontor i Stockholm. Företagets produkter Interaxo och Apricon har länge använts för att förenkla kunders projektarbete och är marknadens effektivaste verktyg för projektkommunikation och dokumenthantering. Interaxo är den senaste produkten som tillsammans med välkända BIMEYE numera utgör Symetri Collaborations gemensamma utbud av molnbaserade lösningar. Symetri Collaborations svenska verksamhet är involverade i såväl mindre lokala byggprojekt som stora komplexa utvecklingsprojekt med hundratals deltagare och har bland annat kunder som NCC och SKANSKA. Med dessa produkter, och med kunder som är de mest framstående privata och offentliga aktörerna inom bygg och anläggning, når Symetri Collaboration stabila resultat och befinner sig i stark tillväxt tillsammans med en stor och trygg koncern.

I den här tjänsten kommer du att tillhöra teamet i Stockholm som i dagsläget består av 11 medarbetare. Resterande 3 medarbetare från den svenska organisationen sitter i Malmö och tillsammans med deras norska kollegor i Symetri Collaboration AS bildar de en stark nordisk organisation om totalt 60 medarbetare. Företagskulturen präglas av en strävan mot gemensamma mål med en vilja att hjälpa både varandra och deras kunder att lyckas utifrån värdeorden pålitliga, smidiga och engagerade.

Om tjänsten

 I rollen som redovisningsekonom hos Symetri Collaboration kommer du att ansvara för all ekonomi på företaget inklusive lönerna till de anställda. Företaget arbetar i systemet Visma i alla typer av ärenden relaterat till ekonomi. Kontroller, analys och sammanställning av nyckeltal görs månatligen tillsammans med deras Country Manager och med redovisningsekonomen i det norska systerbolaget då all rapportering sker till divisionen och koncernmodern Addnode Group.  

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Behandling av inkommande fakturor
  • Bokföring av betalningar
  • Utgående fakturering
  • Hantering av projektavtal/projektregistrering i ekonomisystemet (för närvarande Visma)
  • Löpande hantering av löner/löneutbetalning/pensionsinbetalningar/utläggsräkningar
  • Samla in och bearbeta nyckeltal
  • Skapa rapporter i Excel
  • Övriga administrativa uppgifter

 Vem söker vi

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi alternativt lång arbetslivserfarenhet och som har jobbat brett med ekonomifrågor i minst 5 år. Vi ser att du har goda datakunskaper och en vana att arbeta i Excel. För att underlätta kommunikationen internt som externt så är det viktigt att du talar och skriver obehindrat på svenska, behärskar engelska samt förstår norska.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en projektorienterad verksamhet.

Övrigt

Som person ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt, självgående och ansvarstagande.  Du ska vara analytiskt lagd och tycka om att se resultat, samt drivande och flexibel för att kunna hantera utmaningar som kan komma att dyka upp längs vägen. Låter det intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 076 – 215 38 25.