Projektsäljare Ventiler till KLINGER Sweden AB, placering Järfälla

Har du ett stort tekniskt intresse och är van att arbeta B2B gentemot industrin då kan tjänsten som Projektsäljare vara något för dig. Som Projektsäljare för Ventiler hos KLINGER Sweden AB arbetar du hos en av de världsledande leverantörerna av lösningar inom tätning, vätskereglering och nivåmätning. Här får du vara med på en spännande resa där KLINGERs område Ventiler växer i Sverige. Hos KLINGER arbetar du dessutom i ett sammansvetsat och prestigelöst team där dina insatser verkligen märks och gör skillnad.

KLINGER grundades 1886 i Wien av Richard Klinger och är ett familjeföretag som är känt som en pionjär inom tätningsteknik. KLINGER har en global kundbas och levererar pålitliga produkter över hela världen för användning inom bland annat petrokemi, kemi, industri, infrastruktur och transport. I dag finns KLINGER Group representerat i över 60 länder och har ca 18 anläggningar för tillverkning världen över. KLINGER Sweden levererar till svensk industri med fokus på OEM och MRO kunder.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för KLINGER Swedens räkning en Projektsäljare för Ventiler. Som Projektsäljare arbetar du från KLINGERs kontor i Järfälla på en hög tekniknivå och hjälper kunderna med att hitta rätt tekniska lösningar. Du kommer självständigt att leda dina projekt från start fram till leverans och deadline samt supportera företagets industrisäljare med inkommande tekniska frågor. Du har kontinuerligt kontakt med dina kunder via telefon och mejl och ett nära samarbete med dina kollegor. Vid behov besöker du även kunderna och leverantörerna.

Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • underhålla och utveckla samarbetet med befintliga kunder.
  • arbeta med problemlösning och ta fram skräddarsydda lösningar för kunderna i projekten.
  • öka projekt och MRO affärer inom områden såsom stål/P&P/Energi/DH.
  • utveckla ”egna kunder” genom nätverk, mässor etc.
  • arbeta med offert och avtalshantering.

Resor förekommer främst vid utbildningar som hålls i företagets fabriker.

Vi söker dig som har

erfarenhet av att ha arbetat gentemot svensk industri kanske som teknisk säljare, teknisk support eller applikationsingenjör. Vi lägger stort fokus vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringen och vi tror att du är en affärsdriven lagspelare med en egen inre motor och vilja att lyckas. Du har ett genuint tekniskt intresse, har lätt för att ta till dig ny teknik och motiveras av problemlösning. Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vi ser det dessutom som högst meriterande om du innehar kompetens inom ett eller flera av KLINGERS fokus segment såsom P&P, Stål samt Kraft och värme.

Övrigt

Att jobba på KLINGER Sweden innebär att du får en stark organisation och ett välkänt varumärke i ryggen med kvalitativa produkter. Vi tror att rätt person för rollen är en prestigelös, analytisk och kommunikativ person. Du tycker om att ha mycket kontakter med olika människor och uppskattar och mår bra av att arbeta i team.  Kunderna köper av KLINGER Sweden eftersom de möts av pålitliga, stabila medarbetare som håller vad de lovar. Framgången bygger på teamwork och här blir du en del av det sammansvetsade gänget.

Låter det intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, telefon 072 – 325 66 96.