Projektör till Abetong, placering kvicksund

Arbetar du som projektör idag men söker möjligheten att få utvecklas inom ett internationellt företag där du har goda möjligheter till personlig utveckling? Är du duktig inom CAD och har dessutom erfarenhet av statiska beräkningar? Då är det dig vi söker!

Abetong ägs av HeidelbergCement som är en internationell koncern med ca 44 900 medarbetare i 40 olika länder. Företaget har kontor på 12 olika platser, från Dalby i Söder till Edsbyn i norr med ca 530 anställda. Abetong erbjuder ett helhetskoncept med allt från leverans av kompletta byggnader till enskilda standardprodukter. Genom att vara med tidigt i projekteringsstadiet hjälper Abetong sina kunder att ta fram praktiska stomlösningar som kan reducera kostnader i olika byggprojekt. Abetong arbetar med stora byggföretag som tillexempel NCC, JM och SKANSKA men även mindre bolag som Serneke.

Om tjänsten

I rollen som projektör kommer du att arbeta i AutoCad för att ta fram tillverkningshandlingar för egen produktion och montagehandlingar för byggarbetsplatser som Abetong levererar. Vidare innebär arbetet att utföra tillverkningsritningar till Abetongs fabriker. Du kommer ha ett eget ansvar för projekteringen och samordningen i ”ditt projekt”. Du koordinerar och kommunicerar med leverantörer, beställare och byggentreprenörer under projekttiden. Du ingår i ett team, där samtliga arbetar gentemot samma mål, såväl självständigt som i grupp.

Mer specifikt innebär tjänsten

– Projektera bygg- och montageritningar som ingår i företagets leveranser

– Hantera intern och extern kommunikation i projekten för att förbättra kvalitén och resultat

– Genomföra produktionsritningar sam utföra grundläggande statiska bedömningar gällande normer och lastförutsättningar samt lösa vissa statiska beräkningar
För att trivas i rollen som projektör ser vi att du har minst ett års erfarenhet av byggprojektering och att du har arbetat i AutoCad. Det är ett stort plus att du har erfarenhet av att ha projekterat betong samt en god kännedom om statiska beräkningar och dimensionering. Som person är du tålmodig, noggrann, strukturerad och gilla att lösa problem. Du innehar B-körkort och behärskar svenska både i tal och skrift.

Vår kund erbjuder bland annat tjänstebil, fem veckors semester, ATK (arbetstidsförkortning med fyra dagar), Euro Accident försäkring och friskvårdsbidrag . Utöver dessa förmåner har Abetong ett vinstdelningssystem som delas ut till alla anställda varje år. Som projektör hos Abetong kommer du arbeta under frihet förenat med ansvar och kan lätt kombinera arbetet med familj/småbarn.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Josefin Holmström på 076-2153825 eller  Kiara Larsson på 073-5849228

Sökord: Projektör, handläggande konstruktör, prefab, betong