HR-generalist till Abetong, Placering Kvicksund

Har du erfarenhet av kvalificerat HR arbete och är sugen på nya utmaningar? Reperio Search söker nu för Abetongs räkning en HR Generalist gärna med erfarenhet från produktionsbranschen.

Om tjänsten

Abetong ägs av HeidelbergCement som är en internationell koncern med ca 60 000 medarbetare i 60 olika länder. Abetong har totalt ca 530 anställda medarbetare. Företaget har kontor på 12 platser från Dalby i söder till Edsbyn i norr. Vidare har Abetong sex fabriker i Falkenberg, Hallstahammar, Kvicksund, Varberg, Vislanda H och Vislanda S. Din placering kommer alltså bli antingen i Kvicksund eller i Hallstahammar. Abetong jobbar med stora byggföretag såsom NCC, JM och SKANSKA men även mindre bolag som Serneke.

I rollen som HR Generalist för divisionen Hus i Mellansverige är du ett viktigt stöd i såväl operativa som strategiska HR frågor. Du är ett stöd för cheferna vid enheterna Kvicksund, Hallstahammar och Västerås. Du kommer också att delta i och driva projekt till stöd för de övergripande HR- processerna. Du arbetar nära en spännande och händelserik verksamhet och ger support i t.ex. rekrytering, rehabilitering, kompetensutveckling, lag och avtalsrätt. Du bistår eller leder förhandlingar samt att en del av din arbetstid kommer att innebära arbete i Abetongs tidredovisningssystem samt HR-administration. Exempel på projekt kan vara:

– gemensamt arbete med nya riktlinjer för den organisatoriska och sociala miljön

– gemensamt arbete med kränkande särbehandling

– gemensamt arbete på högskolor och mässor

Vi söker dig som

Har en relevant HR utbildning. Vidare ser vi att du har arbetat:

– minst tre till fem år med  kvalificerat HR arbete

– använt sig av arbetsrätten i förhandlingar och känna sig trygg med det

Det är högst meriterande om du har erfarenhet från en produktionsorganisation.

Personliga egenskaper

Rätt person för tjänsten har en stor egen drivkraft och är initiativrik. Du ska vara lösningsfokuserad och uthållig för att kunna nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är prestigelös med ett gott omdöme där du är trygg i dig själv. Vidare ser vi att du är duktig på att skapa goda relationer och en duktig kommunikatör till dina medarbetare. Abetong erbjuder goda förmåner till dig som anställd samt möjligheten till personlig utveckling i form av nätverksträffar inom HR samt utbildningar.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio, tel.nr: 076 – 215 38 25.