Projektledare till Viessmann Refrigeration Systems AB med placering i Stockholm

Är du en fena på att koordinera, driva och leda projekt? Då ska du se hit! Reperio Search söker nu för Viessmann Refrigerations räkning en projektledare som ska leda installationsprojekt från start till mål i några av Sveriges mest kända butiker inom livsmedel- och drivmedelshandeln.

Om företaget

Viessmann Refrigeration Systems AB är ett familjeägt företag som grundades 1917 och är en av de internationellt ledande tillverkarna av värme-, kyl- och industrisystem. Produkt- och tjänsteportföljen hos Viessmann omfattar centralkylda kyl- och frysmöbler samt plug-in- kylmöbler, kylrum och kylsystem samt tillbehör och relaterade tjänster. Viessmann är en ledande aktör i Europa när det gäller kommersiella kyllösningar, kända för sin energieffektivitet och hållbara kylning i kombination med användarvänlighet och enkelt underhåll.

Om tjänsten

Till kontoret i Stockholm söker nu Viessmann en strukturerad, lösningsorienterad och driven projektledare. Som projektledare kommer du att leda hela installationsprojekt från start till mål av kylutrustning. I vissa fall har även Viessmann totalentreprenad på kyla, värme och rostfria diskar. Du är med i uppstartsfas och utför behovsanalyser ute hos kund till dess att hela projektet är genomfört. Du har mycket externa kontaktytor och möten samt samverkan med byggentreprenörer som också är inblandade i projekten. Här blir du spindeln i nätet som ska se till att projektet flyter på så bra som möjligt.

Specifika arbetsuppgifter kan därför vara:

– Uppstart av projekt och utföra behovsanalyser

– Leda och avsluta projekten med allt som tillkommer däremellan

– Delta i byggmöten

– Delta i möten internt på Viessmann med projektledarteamet

Vi söker dig som

Troligtvis har en utbildningsbakgrund inom kyla- och/eller projektledning alternativt lång arbetslivserfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du ska ha några års tidigare erfarenhet av att leda projekt och har du i kombination med det erfarenhet av kylprodukter- eller system är det ett stort plus. Vi ser att du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska för att underlätta kommunikationen såväl internt som externt. Eftersom rollen innebär en del dagsresor kommer du att behöva körkort behörighet B.

Ytterligare meriterande kunskaper är om du har arbetat i något CAD-verktyg och Excel samt någon annan form av projektledarsystem.

 Övrigt

För att trivas i rollen hos Viessmann tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du är smidig i din kommunikation och service minded samtidigt som du vågar framföra dina åsikter. Viessmann erbjuder goda förmåner i ett positivt och familjärt företag där arbetet mycket styrs av frihet förenat med ansvar. Det är ett spännande och dynamiskt bolag under stark utveckling där jämn köns- och åldersfördelning förespråkas.

 Låter det intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio, tel. nr: 076-215 38 25.