Mekanikkonstruktör till Olsbergs, placering Eksjö

Olsbergs är företaget med ett öppet och trevligt arbetsklimat och som är kända för att vara ett teknikintensivt företag med högsta kvalitet på sina produkter. Olsbergs sitter i en modern kontorsmiljö med direkt tillgång till produktion, prototypverkstad och hydrauliklabb. Är du sugen på att ta dig an rollen som mekanikkonstruktör hos Olsbergs där du får möjlighet att testa dina egna idéer, då ska du se hit!

Om företaget

Olsbergs är en familjeägd industrigrupp med en lång tradition inom gjuteri, hydraulik och elektronik och Olsbergs Hydraulics AB etablerades i Eksjö 1976. Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Bakom styrsystemens höga prestanda ligger mer än 40 års oavbrutet utvecklingsarbete och ett 30-tal patenterade innovationer.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Olsbergs Hydraulics räkning en mekanikkonstruktör. Som mekanikkonstruktör hos Olsbergs kommer du att arbeta med mekanik- och maskinkonstruktion tätt tillsammans med dina kollegor i ett prestigelöst team.

För att möta nya krav och en ökad efterfrågan på produkterna kommer du tillsammans med det övriga teamet att arbeta med kontinuerliga effektiviseringar och smarta automationslösningar inom tillverkningsprocessen för att komma upp med innovativa produktlösningar. Det betyder att du, tätt tillsammans med Olsbergs utvecklingsavdelning, får vara delaktig i hela utvecklingsprocessen – då Olsbergs äger hela kedjan från idé till färdig framställd produkt.

Du kommer att arbeta i Solid Works mjukvaror med tillägg för FEM och flödessimulering samt Solid Works PDM för filhantering. Om du är intresserad så kommer du också att få möjlighet att delta på mässor runt om i Europa och vara med och utbilda kunderna på produkterna.

Vad söker vi

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom mekanik, mekatronik eller liknande utbildning eller erfarenhet. Du har kunskap inom ett CAD verktyg och talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska.  Det är högst meriterande om du har erfarenhet från serietillverkning och detaljkonstruktion av verktygsbundna detaljer.

Övrigt

Hos Olsbergs arbetar du i en trevlig atmosfär med en bra gemenskap. Det är ordning och reda på företaget och Olsbergs har ett rykte om sig att var en bra arbetsgivare som tar hand om sin personal. Olsbergs har exempelvis vunnit pris som ett av Sveriges mest hållbara företag. I övrigt värderar Olsbergs egenskaper som att vara självgående, prestigelös och lojal för att trivas i rollen och på företaget.

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan eller vid frågor kontakta rekryteringskonsult Malin på Reperio, 072 – 325 66 96 alternativt malin.nordh@reperiosearch.se.