Projektledare till Ki-panel i Uppsala

Ki-panel expanderar och söker därför ytterligare en Projektledare till huvudkontoret i Uppsala. Som Projektledare hos Ki-panel kommer du att arbeta på ett företag där varumärket Ki-panel länge varit en av huvudleverantörerna av sandwichpaneler till framförallt kyl- och byggbranschen. Hos Ki-panel kommer du att få vara med på en spännande resa där företaget ska växa genom att bredda sin verksamhet. Dessutom arbetar du i ett team med erfarna och lättsamma kollegor som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Är du tekniskt kunnig och tycker om ett varierande arbete där du får träffa många olika människor, då ska du se hit!

Om företaget

Ki-panel AB levererar isolerade sandwichpanel produkter från det lilla kylrummet till den stora fryslagercentralen. Företaget erbjuder även ett brett sortiment av kyl- och frysskjutportar, kyl- och frysrumsdörrar, hyllsystem, instängningslarm samt kyl- och fryscontainers. Ki-panel har förutom  huvudkontoret i Uppsala, ett regionkontor i Helsingborg och ett i Göteborg samt ett mindre säljkontor i Stockholm.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Ki-panels räkning en Projektledare till Ki-panels huvudkontor i Uppsala. Som Projektledare tar du vid när projektet har godkänts av kund. Det geografiska området består av Östergötland och norrut upp till Kiruna, vilket innebär att du erbjuds en varierad arbetsmiljö med allt ifrån arbete inne på kontoret till arbete ute på fältet. Som projektledare ansvarar du för ca fem till tio projekt parallellt av varierande storlek. Eftersom Ki-panel ska börja satsa på att ta sig an större projekt så kommer din uppgift också att vara att själv söka nya affärsmöjligheter genom ditt nätverk.

Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • aktivt arbeta för att Ki-panel ska bredda sig med större projektåtaganden.
  • förankra tidsplan och förutsättningar med kunden.
  • involvera berörda parter i projektets genomförande, såsom montörerna.
  • sköta beställningar av material.
  • skapa ritningar.
  • delta på byggmöten.
  • kommunicera med involverade parter i projektet.
  • ha det ekonomiska ansvaret i dina projekt.

Vem vi söker

Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom bygg eller liknande. Du är affärsmässig, har en inre trygghet, är social och engagerad. Vi ser vidare att du har några års erfarenhet från byggbranschen där du arbetat i större projekt med exempelvis stålstommar och betongplattor. Du har goda kunskaper i AutoCAD och det är högst meriterande om du arbetat i Revit. Har du dessutom en positiv inställning så kommer du att passa in i Ki-panels team av medarbetare.

Övrigt

Att arbeta på Ki-panel innebär att man får en stark organisation och ett välkänt varumärke i ryggen.  Vi tror att du, för att trivas i rollen som Projektledare hos Ki-panel, har ett eget driv och engagemang av att vara med på Ki-panels resa där företaget ska börja ta sig an större projekt. Teamkänslan hos Ki-panel är stark och du arbetar på en arbetsplats där medarbetarna har en stor kompetens och stöttar varandra. Vill du dessutom arbeta i ett företag där ditt arbete är väldigt fritt förenat med ansvar och där medarbetarna har roligt tillsammans då ser vi fram emot din ansökan.

Skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten eller Ki-panel så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Hellström på Reperio Search, telefon 070 – 40 03 31 eller rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, telefon 072 – 325 66 96.