Projektledare till Ki-panel i Helsingborg

Ki-panel expanderar och söker därför ytterligare en Projektledare till regionkontoret i Helsingborg. Som Projektledare hos Ki-panel kommer du att arbeta på ett företag där varumärket Ki-panel länge varit en av huvudleverantörerna av sandwichpaneler till framförallt kyl- och byggbranschen. Hos Ki-panel kommer du att få utbildning i produkterna och erbjudas alla förutsättningar som du behöver för att bli trygg i din roll. Dessutom arbetar du i ett team med erfarna och lättsamma kollegor som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Är du tekniskt nyfiken och tycker om ett varierande arbete där du får träffa många olika människor, då ska du se hit!

Om företaget

Ki-panel AB levererar isolerade sandwichpanel produkter från det lilla kylrummet till den stora fryslagercentralen. Företaget erbjuder även ett brett sortiment av kyl- och frysskjutportar, kyl- och frysrumsdörrar, hyllsystem, instängningslarm samt kyl- och fryscontainers. Ki-panel har förutom kontoret i Helsingborg, sitt huvudkontor i Uppsala, ett regionkontor i Göteborg samt ett mindre säljkontor i Stockholm.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Ki-panels räkning en Projektledare till Ki-panels regionkontor i Helsingborg. Som Projektledare tar du vid när projektet har godkänts av kund. Det geografiska området består av södra Sverige, vilket innebär att du erbjuds en varierad arbetsmiljö med allt ifrån arbete inne på kontoret till arbete ute på fältet. Som projektledare ansvarar du för ca fem till tio projekt parallellt av varierande storlek. Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • förankra tidsplan och förutsättningar med kunden
  • kommunicera med involverade parter i projektet
  • involvera berörda parter i projektets genomförande, såsom montörerna.
  • sköta beställningar av material
  • skapa ritningar
  • delta på byggmöten

Vem vi söker

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är nyfiken, har en inre trygghet, är villig att lära och inte drar dig för att lyfta telefonluren och ta nya kontakter. Vi ser vidare att du har grundkunskaper i AutoCAD, är social och utåtriktad och intresserad av teknik. Har du dessutom en positiv inställning så kommer du att passa in i Ki-panels team av medarbetare.

Övrigt

Att arbeta på Ki-panel innebär att man får en stark organisation och ett välkänt varumärke i ryggen.  Vi tror att du, för att trivas i rollen som Projektledare hos Ki-panel, har ett eget driv och engagemang av att lära dig företagets produkter och lösningar. Ki-panel erbjuder rätt person utbildning i företagets produkter och allt stöd som behövs för att du ska känna dig bekväm i din nya roll. Teamkänslan hos Ki-panel är stark och du arbetar på en arbetsplats där medarbetarna har en stor kompetens och stöttar varandra. Vill du dessutom arbeta i ett företag där ditt arbete är väldigt fritt förenat med ansvar och där medarbetarna har roligt tillsammans då ser vi fram emot din ansökan.

Skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten eller Ki-panel så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, telefon 072 – 325 66 96.