Offertsäljare till Viessmann Refrigeration Systems AB med placering i Kista

Vill du bli en del av Viessmann Refrigerations härliga säljteam? 

Viessmann Refrigeration Systems AB är den svenska säljavdelningen för Viessmann Refrigeration Systems. Viessmann Refrigeration erbjuder centralkylda kyl-och frysmöbler, plug-in-kylmöbler, kylrum och kylsystem samt tillbehör och relaterade tjänster inom detaljhandeln. Viessmann Refrigeration är en ledande aktör i Europa när det gäller kommersiella kyllösningar och dem är kända för sin energieffektivitet och hållbara kylning i kombination med en användarvänlighet och enkelt underhåll. Med en god förståelse för kundernas verksamhet och en omfattande marknadskunskap gör Viessmann Refrigeration det möjligt att stödja detaljhandlare i skapandet av en trevlig köpupplevelse . Tillsammans med kunderna skapas det lösningar som är till lika stor nytta för detaljhandlare som för konsumenter. 

Om tjänsten

Viessman Refrigeration sitter i ljusa fräscha lokaler i Kista. På försäljningskontoret för kylsystem i Sverige arbetar 17 stycken varav 5 stycken är säljare. Säljarna är geografiskt placerade i Malmö, Växjö, Arvika och Stockholm. I rollen som Offertsäljare erbjuds du en central roll i Viessmann Refrigeration Systems säljorganisation. Tjänsten innebär att du ska agera som projekt- och arbetsstöd gentemot företagets KAM säljare runt om i landet. I tjänsten kommer du att ha många kontaktytor med såväl KAM säljarna som inköp, den egna produktionen och underleverantörer med flera. Eftersom tjänsten är helt ny på företaget så kommer rätt person att ha stora möjligheter att vara med och utforma och påverka rollen. 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Gå igenom förfrågningsunderlag tillsammans med KAM säljare
  • Tillsammans med KAM analysera  kundens behov
  • Arbeta fram offert utefter ritningar och förfrågningsunderlag
  • Genomföra nödvändiga ändringar i ritningar med hjälp av Autocad
  • Säkerställa att kylprodukter levereras i tid till kund från såväl Viessmanns egna produktion men också från dess underleverantörer

Vi söker dig 

Som har relevant gymnasieutbildning, ett tekniskt intresse och förstklassigt servicetänk. Du ska ha erfarenhet av att göra beräkningar på projekt eller offerter, behärska svenska och engelska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper och vana av att jobba med Microsoft Office paketet. 

Viessmann Refrigeration Systems erbjuder goda förmåner på en dynamisk arbetsplats med en familjär och positiv stämning bland kollegorna. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och kanske blir du Viessmanns nästa toppsäljare! 

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 076 – 215 38 25