OEM Säljare till Comfortzone, placering Stockholm

Har du vad som krävs för att bli Comfortzones nya toppsäljare inom B2B? Reperio Search söker nu för Comfortzones räkning en B2B säljare till deras huvudkontor i Täby.

Om tjänsten

Comfortzone AB utvecklar och tillverkar högeffektiva frånluftsvärmepumpar för energisnåla småhus och större fastigheter. Comfortzones produkter utmärks av bästa energibesparing, snygg design, lättförståeliga och lätta att installera. Comfortzones kunder är huvudsakligen stora byggentreprenörer, hustillverkare och VVS-installatörer i Sverige och övriga Nordeuropa.

I rollen som OEM säljare kommer du att bearbeta nya kunder som ännu inte är kund till Comfortzone. Marknaden är stor och det finns mycket att göra vilket betyder att desto hungrigare du är som säljare desto bättre kommer du att trivas i rollen. Du kommer varva mellan att vara ute på fältet samt att arbeta inne på kontoret. Arbete kommer innebära resor, övernattning ca 1-2 gånger i månaden och dagresor ca 1-3 per vecka. Mässor kan förekomma samt att ta med kunder på besök till den egna fabriken i Motala. Mer specifikt innebär tjänsten:

– Driva professionella säljaktiviteter och tillhandahålla teknisk vägledning och värdebaserad försäljning

– Kundbearbeta i enlighet med utarbetad plan för respektive kundkategori/kundsegment

– Utforma och erbjuda attraktiva affärsförslag till kunderna enligt Comfortzones riktlinjer

– Utarbeta förslag till kundbudget, inklusive mål, estimat och aktiviteter

– Avtalsförhandlingar

– Resultat och kundansvar

Vi söker dig som

Har en teknisk bakgrund och ett par års erfarenhet av B2B försäljning. Vi ser gärna att du har:

– Minst 3-5 års dokumenterad säljerfarenhet inom relevant bransch

– Erfarenhet av B2B försäljning

– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

– Goda kunskaper i Officepaketet och speciellt i Excel

– Erfarenhet av något CRM system

Det är meriterande om du har någon form av säljutbildning med dig i bagaget samt kunskaper i tyska.

Personliga egenskaper

Comfortzone söker en säljare som är orädd, självgående och ihärdig. Du ska kunna kommunicera med dina kunder på ett professionellt sätt och i stressiga tider ändå kunna behålla fokus och precision.

Comfortzone erbjuder en spännande, händelserik och flexibel arbetsplats där det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Som säljare på Comfortzone erbjuds man en fast lön + provision, friskvårdsvidrag, tjänstebil bara för att nämna några av deras förmåner. Urval sker löpande så passa på och sök tjänsten redan idag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefin Holmström på telefonnummer 076- 215 38 25.

Sökord: Säljare, Stockholm, B2B, Företagssäljare, OEM Säljare.