Mekanikkonstruktör till ÅF med placering i Göteborg

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. ÅF skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. De möter globala trender genom arbete med smarta städer, framtida transportlösningar, industriell digitalisering och en energimarknad i förändring.  Med sin bas i Europa har ÅF kunder och affärer världen över. ÅF är indelade i de fyra olika divisionerna Energy, Industry, Infrastructure och Digital Solutions. Reperio Search söker nu för ÅF:s räkning en mekanikkonstruktör till Product Development i divisionen Industry med placering i Göteborg.

Om tjänsten

ÅF är ett bolag i medvind och söker nu nya medarbetare till deras enhet i Göteborg. Företaget vill nu vidareutveckla deras erbjudande inom mekanikkonstruktion och behöver då kreativa och motiverade medarbetare. Som medarbetare till ÅF kommer du att få arbeta med olika kunder i Göteborg samt närliggande kommuner. Här finns flera intressanta bolag, stora som små, som de har ett gott samarbete med. Detta innebär att du har goda möjligheter att få utvecklas inom flera områden som intresserar dig.

Som konsult inom ÅF produktutveckling kommer du att få möjlighet till ett varierande och spännande arbete i projekt hos ledande företag inom svensk industri. Dina uppdrag hos ÅF kommer givetvis att vara inriktade mot mekanikkonstruktion där arbetsuppgifterna som konsult är varierande och kan exempelvis handla om:

– Allt från tyngre maskinkonstruktioner till finmekaniska lösningar

– Produktutveckling

– Dokumentation

– Interna och externa kontakter

– Teknisk projektledning

Vi söker dig som 

– Har en Bachelor eller Master inom maskinkonstruktion eller produktutveckling från högskola eller universitet. Alternativt lång erfarenhet från mekanisk verkstad eller yrkeshögskola

– 5 års erfarenhet inom konstruktion/produktutveckling

– Erfarenhet av något CAD-verktyg såsom Solid Works, Inventor, Catia V5 eller Creo

– Goda kunskaper i svenska och engelska

– Körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet från 

– Plåtkonstruktion

– Formbundet gods som till exempel plast eller lättmetall

– Högvolymtillverkning

– Utveckling av konsumentprodukter

– Rollen som konsult

För att trivas i rollen hos ÅF tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. Vidare så talar och skriver du flytande svenska för att underlätta kommunikationen såväl internt som externt.

Du ska tycka om att ta ansvar, vara drivande samt engagerad gentemot dina kunder. Det ska vara berikande för dig att vilja etablera nya kundkontakter samt att få vara med och utveckla såväl vår kunds som deras kunders verksamheter. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Till en början är detta ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Reperio Search de första sex månaderna för att sedan bli tillsvidareanställd av ÅF.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio, tel .nr: 076-215 38 25 alternativt på josefin.holmstrom@reperiosearch.se där du även skickar in din ansökan. 

Sökord: konsult, mekanik, industri, teknikkonsulter, göteborg