Licensspecialist till branschens snabbast växande IT företag- Infront IT Partner

”Gillar ert sätt att arbete med oss och hur väl vi fungerar tillsammans. Ni gör det extra som behövs för att vi ska fungera, en förlängd avdelning av oss helt enkelt.” Det är bara ett av många positiva kundcitat som Infront IT har fått höra av sina kunder.

Om tjänsten

Vill du också tillhöra branschen härligaste gäng så ska du se hit! Infront IT Partner är en helhetsleverantör av IT- produkter och tjänster inom IT- infrastruktur till företagsmarknaden. Infront är ett företag som tillför ett värde till deras kunder genom personliga relationer, ett brinnande engagemang och spetskompetens inom dem områden de verkar i.

För Infronts räkning söker Reperio Search nu en Licensspecialist till deras ljusa fräscha kontor i Hammarby Sjöstad. På Infront möts du av glada medarbetare som verkligen vet hur man har roligt på jobbet samtidigt som man slår nya höjder varje dag.

Arbetsuppgifter

Som Licensspecialist kommer du att ingå i ett kundteam och arbeta aktivt tillsammans med säljarna för att utveckla, digitalisera och verka för att bygga långsiktiga samarbeten med såväl nya som befintliga kunder. Du ska bistå med din kompetens kring licenser och mjukvara samt vara en kulturbärare och ambassadör för anställda, leverantörer och kunder.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

– Utveckla befintliga kunder och bredda dem med övriga erbjudanden inom licens

– Hjälpa kunderna med deras licensmiljö och säkerställa att de har rätt licenser

– Agera rådgivare och hantera våra kunders digitala tillgångar

– Tillsammans med AM/KAM genomföra kundmöten

Vi söker dig som

Har minst en gymnasial utbildning, och skulle du ha en eftergymnasial utbildning inom IT så är det meriterande. Här söker vi en person som vill tillhöra branschens mest härliga och drivna gäng. Personen i fråga ska ha några års erfarenhet av produkt/ tjänsteförsäljning inom IT- branschen och vara bekväm med IT- terminologin. Infront värdesätter högt rätt personlighet och rätt inställning. Mer specifika skalkrav är:

– 2-3 års erfarenhet av att ha jobbat med licenser och mjukvara

– Vara en lagspelare med egen drivkraft

– Vara strukturerad och van att arbeta metodiskt

– Van att arbeta mot budgetmål

– Flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med licensförsäljning eller Software Asset Management (SAM).

Övrig information

För att trivas i rollen ska du vara en strukturerad och noggrann person som tar ett stort eget ansvar för sitt arbete. Vidare ska du uppskatta ett gott samarbete men samtidigt kunna arbeta självständigt.

Tycker du att tjänsten låter intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 076 – 215 38 25.