Kontorschef till LRF Konsult i Örebro

Vill du vara med på en spännande resa av tillväxt och digitalisering och bli den som representerar LRF Konsult i Örebro, då ska du se hit! LRF Konsult är en av Sveriges största redovisningsbyråer och kontoret i Örebro har varit det mest lönsamma av företagets 130 kontor de senaste 10 åren. Här får du möjlighet att vara med och utöka personalen och forma ditt eget team.

Om företaget

LRF Konsult är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Företaget erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagare. Genom företagets kundportal MittKontor möter konsulterna sina kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. LRF Konsult satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera kundernas vardag. Målet är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör LRF Konsult genom att få sina kunder att växa.   

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för LRF Konsults räkning en kontorschef till Örebro.  Som kontorschef har du det ekonomiska ansvaret för kontoret och personalansvar för kontorets medarbetare. Du har också ett övergripande ansvar för kontoret med fokus på kundleverans, försäljning och tillväxt för att nå uppsatta mål. Som kontorschef ingår du i kontorsenhetens ledningsgrupp.

Mer specifikt innebär tjänsten att vara:

  • Övergripande ansvarig för resultat, försäljning och tillväxt inom kontoret och att genomföra lokala marknad- och försäljningsaktiviteter.
  • Ansvarig för att utveckla affären, fördela resurser och bearbeta marknaden.
  • Ansvarig för kundkontakt tillsammans med biträdande kontorschefer och kundansvariga.
  • Den som leder, coachar och följer upp resultatet för kontorets medarbetare.
  • Ytterst ansvarig för rekrytering till kontoret för att säkerställa både kontorets och enhetens resursbehov.

Vad söker vi

Vi söker dig som troligen är civilekonom eller liknande i grunden. Vi ser att du har arbetat i minst fem år i en liknande roll med personal och ekonomiskt ansvar. Du har också erfarenhet från tjänstesektorn och har arbetat B2B. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Övrigt

Att arbeta på LRF Konsult innebär att du arbetar i ett välkänt företag i branschen och hos en trygg arbetsgivare. Vi tror att du är en entreprenör ut i fingerspetsarna och tycker om att bygga relationer och vårda kunder långsiktigt. Du är ödmjuk och förstår att humankapitalet i medarbetarna är det viktigaste som företaget har. Vi ser att du är en lagspelare som är lyhörd, prestigelös och synlig som chef men som inte har några problem att delegera. Hos LRF Konsult kommer du dessutom till ett företag med trevliga medarbetare som har en god stämning sinsemellan och som hjälps åt och stöttar varandra. Örebrokontoret ligger i trevliga lokaler nära motorvägen.

Låter det intressant?

Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på telefon, 072 – 325 66 96 eller rekryteringskonsult Fredrik Hellström på telefon, 073 – 540 03 31.