KAM Säljare till Viessmann Refrigeration Systems AB

Vill du bli en del av Viessmann Refrigerations härliga säljteam? 

Viessmann Refrigeration Systems AB är den svenska säljavdelningen för Viessmann Refrigeration Systems. Viessmann Refrigeration erbjuder centralkylda kyl-och frysmöbler, plug-in-kylmöbler, kylrum och kylsystem samt tillbehör och relaterade tjänster inom detaljhandeln. Viessmann Refrigeration är en ledande aktör i Europa när det gäller kommersiella kyllösningar och dem är kända för sin energieffektivitet och hållbara kylning i kombination med en användarvänlighet och enkelt underhåll. Med en god förståelse för kundernas verksamhet och en omfattande marknadskunskap gör Viessmann Refrigeration det möjligt att stödja detaljhandlare i skapandet av en trevlig köpupplevelse. Tillsammans med kunderna skapas det lösningar som är till lika stor nytta för detaljhandlare som för konsumenter. 

Om tjänsten

Viessman Refrigeration sitter i ljusa fräscha lokaler i Kista. På försäljningskontoret för kylsystem i Sverige arbetar 17 stycken varav 5 stycken är säljare. Säljarna är geografiskt placerade i Malmö, Växjö, Arvika och Stockholm. I rollen som Key Account Manager på Viessmann Refrigeration Systems kommer du att ansvara för en av företagets nyckelkunder som i dagsläget omsätter ca 40 miljoner. Som KAM Säljare innebär det att du ska få kontot att växa samt vidareutveckla och säkerställa en god affärsrelation med kunden. Vidare innebär det att du projektleder och ser till så att samspelet mellan berörda parter fungerar. Arbetet innebär ett proaktivt förhållningssätt för att nå de uppsatta målen för kund på årsbasis likväl som strategiska och långsiktiga mål. 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Projektledning såväl internt som externt
  • Många kontaktytor 
  • Självständigt driva säljprocesser
  • Strategiskt planera samt utveckla nya koncept för att kunna möta kundens behov
  • Nätverka och knyta nya kontakter

Som KAM säljare arbetar personen ifråga tillsammans med kunden för att ständigt förnya och förbättra dennes koncept i butiken.  Det är viktigt att kunna sätta sig in i konsumenterna som kommer att röra sig i butiken. Du kommer även att ha eget sälj-och budgetansvar. 

Vi söker dig som

Har en teknisk utbildning alternativt lång erfarenhet av teknisk försäljning. Du ska ha erfarenhet av försäljning av tekniska produkter inom B2B och en vana vid att arbeta med stora konton/kunder. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, B-körkort samt grundläggande kunskaper och vana av att jobba med Microsoft Office paketet. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av något CRM system, gärna Sales Force, och/eller erfarenhet av kylprodukter/system. 

Viessmann Refrigeration Systems erbjuder goda förmåner i form av en fast lön plus en rörlig del, tjänstebil och frihet förenat med ansvar. Viessmann Refrigeration är ett företag med en familjär och positiv stämning med hjälpsamma kollegor som arbetar mot gemensamma mål. Med andra ord ett spännande bolag under stark utveckling där du har chansen att få vara med och påverka! 

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Malin på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 072 – 325 66 96.