Juniora mekanikkonstruktörer till ledande teknikföretag med placering i Jönköping

Vår kund är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Dom skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Med sin bas i Europa har dom kunder och affärer världen över. Vår kund är indelade i dom fyra olika divisionerna Energy, Industry, Infrastructure och Digital Solutions. Reperio Search söker nu för vår kunds räkning två juniora mekanikkonstruktörer till divisionen Industry med placering i Jönköping. 


 

Om tjänsten

Vår kund är ett bolag i medvind och söker nu nya medarbetare till deras enhet i Jönköping. Företaget vill nu vidareutveckla deras erbjudande inom mekanikkonstruktion och behöver då kreativa och motiverade medarbetare. Som medarbetare till vår kund kommer du att få arbeta med olika kunder i Jönköpings län samt närliggande kommuner. Här finns flera intressanta bolag, stora som små, som vår kund har ett gott samarbete med. Detta innebär att du har goda möjligheter att få utvecklas inom flera områden som intresserar dig.

Som konsult inom vår kunds mekanikenhet kommer du att få möjlighet till ett varierande och spännande arbete i projekt hos ledande företag inom svensk industri. Dina uppdrag hos vår kund kommer givetvis att vara inriktade mot mekanikkonstruktion där arbetsuppgifterna som konsult är varierande och kan exempelvis handla om:

– Allt från tyngre maskinkonstruktioner till finmekaniska lösningar

– Projektledning

– Produktutveckling

– Dokumentation

– Interna och externa kontakter

Vi söker dig som 

– Har en Bachelor eller Master inom programmet för produktutveckling från högskola eller universit

– 1-2 års erfarenhet inom konstruktion/produktutveckling

– Erfarenhet av något CAD verktyg såsom Solid Works, Inventor, Catia V5 eller Creo

– Goda kunskaper i svenska och engelska

– Körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet från

– Utveckling av konsumentprodukter

– Högvolymtillverkning

– Formgjutet gods som till exempel plast eller lättmetall

– Plåtkonstruktion

– Rollen som konsult

För att trivas i rollen hos vår kund tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. Vidare så talar och skriver du flytande svenska för att underlätta kommunikationen såväl internt som externt.

Du ska tycka om att ta ansvar, vara drivande samt engagerad gentemot dina kunder. Det ska vara berikande för dig att att vilja etablera nya kundkontakter samt att få vara med och utveckla såväl vår kunds som deras kunders verksamheter. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Övrigt

Till en början är detta ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Reperio Search dom första sex månaderna för att sedan bli tillsvidareanställd av vår kund. Detta är en annons där vi har valt att inte gå ut med företagets namn. Ibland är det på kundens begäran och ibland är det något vi själva väljer att göra. Självklart kommer vi att berätta vilket företag tjänsten gäller, senast vid vår första personliga kontakt.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio, tel .nr: 076-215 38 25 alternativt Kiara på Reperio, tel. nr: 073-584 92 28. 

Sökord: konsult, mekanik, industri, teknikkonsulter, Jönköping