IT drift- och kvalitetsansvarig till D&E Bearings AB

Söker du efter ett omväxlande arbete där du har möjlighet att kombinera ditt IT-intresse samtidigt som du får vara delaktig i kvalitetsarbeten? Hos D&E Bearings arbetar du i en lättsam företagskultur med korta beslutsvägar där dina insatser blir synliga. 

D&E Bearings är en helhetsleverantör av glidlager, ledlager, rullager och tätningar av hög kvalité. De har gedigen kunskap om deras produkter och hjälper sina kunder med att hitta rätt komponenter utifrån deras behov, oavsett om kunden är ute efter stora volymer av standardprodukter eller specialanpassade komponenter.  

Tjänstebeskrivning 
I din roll som IT drift- och kvalitetsansvarig kommer du att ha övergripande ansvar över IT-driften hos D&E Bearings vilket består av ca 50 procent av din arbetstid. Du kommer att arbeta med dagliga driftrelaterade ärenden och vara delaktig i framtagning av nya lösningar samt utveckling av befintliga funktioner. Du fungerar som tekniskt stöd för dina kollegor gällande frågor i de system som de arbetar i såsom iScala (affärssystem), deras egenutvecklade säljstöd och Lotus Notes (dokumenthantering, e-post och webblösningar). Företaget är ISO-certifierade enligt 9001 och 14 001 (miljöledningssystem) vilket ställer höga krav på att säkerställa att riktlinjerna efterföljs. 

Du kommer också att ta emot reklamationsärenden samt genomföra kontrollmätningar i dimensioner och tolerans. 

Mer specifikt innebär arbetet att du:

 • Säkerställa att D&E Bearings har en stabil, säker och effektiv IT drift i verksamheten
 • Ansvara för licenshantering och systemuppdateringar
 • Fungera som tekniskt stöd internt
 • Ansvara för interna kvalitetssäkringar (enligt ISO) 
 • Hantera reklamationsärenden
 • Vid behov backa upp inköp och ekonomi

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med It-drift med ett genuint intresse för data och teknik. Då du kommer att ha kontakt med både interna och externa aktörer så är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som i skrift. 

Vidare ser vi det som meriterande om du har:

 • Kunskaper av affärsystemet Iscala
 • Kunskaper av Lotus Notes
 • Erfarenhet av SQL server
 • Erfarenhet av Visual Basic
 • Kunskaper kring glidlager, kullager och ledlager

D&E Berings erbjuder dig en rolig och stimulerande arbetsplats med många fördelar. För att nämna några; Utbildningar inom data/it för att bli vassare i din roll,  friskvårdsbidrag på 5000 SEK/ år, rikskort och företagsresor m.m  

För att trivas i rollen ska du vara strukturerad som person, självgående, tycka om att ha många bollar i luften samtidigt som du håller hög kvalité i ditt arbete . 

Låter tjänsten intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Kiara på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 073- 584 92 28