Innesäljare till Robota, placering Täby

Vill du arbeta som Innesäljare i en ständigt växande bransch där målet är att bli teknisk säljare, då ska du läsa vidare. Robota säljer kvalitetspumpar och tillbehör från de ledande pumpproducenterna i världen. Hos Robota får kunderna genom en gedigen kompetens på området, hjälp med skräddarsydda lösningar. Som innesäljare hos Robota kommer du att få en omfattande utbildning i tekniken, produkterna och erbjudas alla förutsättningar som du behöver för att lyckas. Dessutom arbetar du i ett team med kunniga och trevliga kollegor som har roligt tillsammans. Är du tekniskt intresserad så ta chansen!

Om företaget

Företaget grundades 1943 av Eric Nilsson och erbjuder kvalitetsprodukter inom värme, vatten och avlopp. Förtagets flexibilitet innebär att Robota kan erbjuda kunderna både färdiga och skräddarsydda lösningar. Sedan 2006 ingår företaget i teknikhandels-bolaget Indutrade AB som är noterat på Stockholmsbörsen.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Robotas räkning en Innesäljare. Som Innesäljare består dina arbetsuppgifter av att ta emot samtal från kunder och hjälpa dem med deras förfrågningar och lösa deras problem. Dina arbetsuppgifter består också i att aktivt ringa befintliga och potentiella kunder i hela landet i syfte att stärka och bygga nya relationer. Kunderna består främst av inköpare hos rörinstallatörer. Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • under en strukturerad tidsplan få lära dig Robotas verksamhet, produkter och teknik för att sedan gå vidare till en teknisk säljroll.
  • lägga in information om kunden i företagets CRM system Pyramid.
  • svara på samtal och vara serviceinriktad när befintliga kunder ringer in och behöver hjälp.
  • proaktivt lyfta luren och ringa ut till potentiella kunder för att informera om Robota och dess produkter/tjänster på ett förtroendeingivande sätt.

Din placering är på Robotas kontor i Täby, Stockholm.

Vem vi söker

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är nyfiken, har en inre trygghet, är villig att lära och inte drar dig för att lyfta telefonluren och ta nya kontakter. Vi tror att du är lite av en tävlingsmänniska och som har en stark drivkraft med en inre motor. Du är social och utåtriktad, intresserad av teknik och har en positiv inställning.

Övrigt

Vi tror att du, för att trivas i rollen som Inneäljare hos Robota har ett tekniskt intresse och ett eget driv av att lära dig företagets produkter och tekniklösningar. Robota erbjuder rätt person en strukturerad plan som innebär att du inom en uppsatt tidsplan ska kunna gå upp och arbeta som teknisk säljare. Teamkänslan hos Robota är positiv och du arbetar på en arbetsplats där medarbetarna har en stor kompetens och stöttar varandra. Känns det som att det kan vara dig som vi söker och vill du arbeta med pumpar som är världens näst sålda produkt efter elmotorn, då ser vi fram emot din ansökan!

Skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten eller Robota så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, telefon 072 – 325 66 96.