Innesäljare support och service till Elrond Komponent AB

Är du en driven och målinriktad person med elteknisk bakgrund som är van vid att sätta kunden i fokus och känner sig redo för nya utmaningar? Elrond Komponent är ett ledande företag inom säker elmiljö och är en komplett leverantör av åskskydd, UPS och potentialutjämning.  Elrond erbjuder även kompletta lösningar inom automation och installation. Reperio Search söker nu en innesäljare support och service till Elrond Komponent!

Om företaget

Elrond grundades 1965 och idén från början var att specialisera sig på att bygga styrutrustningar, apparatskåp och kompletta trafiksignalsystem. Företaget började tidigt med att kombinera utrustningsbyggandet med komponentförsäljning. År 1992 ändrade företaget inriktning till att sälja komponenter, bland annat inom området motorstyrning och avbrottsfrikraft. Namnet ändrades till Elrond Komponent och sedan 2008 tillhör Elrond Teqnion gruppen.

Om tjänsten

I rollen som innesäljare support och service kommer du att arbeta i team med Elronds utesäljare som arbetar med försäljning av UPS:er. Där kommer du att ansvara för att skriva offerter samt uppföljning på kundmöten som utesäljarna varit på samt vara behjälplig över telefon och email. Du kommer även att få arbeta med att söka upp kunder som har köpt UPS:er av Elrond för att se om dem skulle vara intresserade av att teckna serviceavtal med Elrond. En annan del av rollen som innesäljare är support- och servicedelen där du kommer att supportera de kunder som köpt serviceavtal med Elrond och på sikt finns även möjligheten att själv lära sig att åka ut och serva UPS:er.

Mer specificerat innebär rollen:

– Löpande kontakt med utesäljarna som säljer UPS:er

– Offertskrivning samt uppföljning på de kunder som utesäljaren besökt

– Uppsökande av befintliga kunder som har UPS:er för att sälja serviceavtal

– Dokumentation i CRM systemet

– Support kring UPS:er om någon ringer in och har problem med sin UPS

– Serva UPS:er ute hos kund

– Externa kontakter med exempelvis kunder och leverantörer

Vi söker dig som

Har en teknisk gymnasial utbildning troligen inom el och energi. Vi ser gärna att du har 1–3 års erfarenhet av elektrikeryrket eller motsvarande. Du talar och skriver svenska flytande samt känner att du behärskar engelska. För att kunna utvecklas i rollen som innesäljare support och service är det viktigt att du innehar körkort behörighet B.

Övrigt

Elrond erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter i ett företagsklimat som genomsyras av öppenhet, framtidstro och arbetsglädje. Eftersom företaget är i ett expansivt läge så finns ett naturligt utrymme för personliga initiativ och utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är förtroendeingivande, social och utåtriktad samt genuint tekniskt intresserad.

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin Holmström på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 076- 215 38 25.