Inköpare till Viktor Hanson, placering Stockholm

Vill du arbeta i ett prestigelöst och familjärt byggföretag där dina insatser blir synliga och där du har möjlighet att utvecklas professionellt inom bolaget? Läs vidare för då har du kommit rätt! 

Viktor Hanson är ett modernt entreprenadföretag med gamla byggmästaranor som grundades 1914. Företaget arbetar med allt från ombyggnad av kulturhus, kontor och bostäder till nyproduktion. Företaget expanderar och för att lyckas med nya spännande projekt, söker vi, för Byggnadsfirman Viktor Hansons räkning, en inköpare.

Arbetsbeskrivning

I rollen som inköpare hos Viktor Hanson ansvarar du för upphandlingar och inköp av varor och tjänster till olika om- och nybyggnadsprojekt av lokaler, industrier och bostäder i såväl externa projekt som i Viktor Hansons egenutvecklade projekt. Som inköpare arbetar du i två till tre projekt parallellt som oftast befinner sig i olika faser. Du ansvarar för hela inköpsprocessen och har ett nära samarbete med aktuell platschef och projektledare.  Du kommer att ha flera kontaktytor såväl internt som externt och upphandlingar görs både lokalt och internationellt i samverkan med produktion och projektering.

Mer specifikt innebär tjänsten:

– Driva inköpsfrågor i samverkan med produktionen.
– Upprätta inköpstidsplan.
– Upprätta förfrågan.
– Upphandling av underentreprenörer och leverantörer.
– Ansvara för förhandlingar och avtalsskrivningar.
– Vara behjälplig i kontraktsfrågor under produktionstid.
– Uppföljningar och analyser.
– Utveckla rutiner kring inköp.
– Kontroller, Skatteverket och Byggnads
– Vara delaktig för att göra saker bättre, hitta andra lösningar, nya material och utveckla produkterna.
– Arbeta i Byggsamordnaren.

Vi söker dig som har
– 3 till 5 års erfarenhet av att ha arbetat som inköpare inom byggbranschen alternativt att du idag arbetar som plastchef, arbetsledare, entreprenadingenjör eller projektledare

– Goda kunskaper i Officepaket

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av programmet BYGGsamordnaren.

Personliga egenskaper
Rätt person för tjänsten har en stor egen drivkraft och är flexibel. Vi ser gärna att du har ett utpräglat sinne för problemlösning och att du gillar att ha många kontaktytor. Dessa egenskaper kombinerar du på ett naturligt sätt med din vilja att nå resultat och ett långsiktigt strategiskt tänkande.

Vår kund erbjuder en marknadsmässig lön med sex veckors semester samt arbetsförkortning med 40 arbetstimmar. Hos Viktor Hanson arbetar du under frihet förenat med ansvar i en trivsam arbetsmiljö tillsammans med ett härligt gäng. Kundnära relationer, korta beslutsvägar och stort engagemang är några av de fördelar som följer av att arbeta hos Viktor Hanson.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Kiara på Reperio, tel. nr: 073-584 92 28 eller Fredrik, tel nr: 073-540 03 31.

Nyckelord: Inköpare, Plastchef, Arbetsledare, Entreprenadingenjör, Projektledare, Stockholm, Bygg