Hydraulikingenjör till Olsbergs Hydraulics AB

Olsbergs är företaget med ett öppet och trevligt arbetsklimat och som är kända för att vara ett teknikintensivt företag med högsta kvalitet på sina produkter. Olsbergs sitter i en modern kontorsmiljö med direkt tillgång till produktion, prototypverkstad och hydrauliklabb. Är du sugen på att ta dig an rollen som hydraulikingenjör hos Olsbergs där du får möjlighet att testa dina egna idéer, då ska du se hit!

Om företaget

Olsbergs är en familjeägd industrigrupp med en lång tradition inom gjuteri, hydraulik och elektronik och Olsbergs Hydraulics AB etablerades i Eksjö 1976. Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Bakom styrsystemens höga prestanda ligger mer än 40 års oavbrutet utvecklingsarbete och ett 30-tal patenterade innovationer.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Olsbergs Hydraulics räkning en hydraulikingenjör. Som hydraulikingenjör kommer du att arbeta med mobilhydraulik tillsammans med dina kollegor i ett prestigelöst team.

 

För att möta framtidens behov av både effektivare och mer intelligenta system så krävs det kontinuerligt förbättringar samt innovativa lösningar inom mobilhydrauliken. Olsbergs utvecklingsavdelning arbetar tätt tillsammans med korta beslutsvägar för att ständigt se till att företaget ligger i framkant inom elektrohydrauliska lösningar. Olsbergs konstruerar sina egna maskiner, arbetar med hållfasthetsberäkningar och flödesberäkningar. Som hydraulikingenjör får du vara med från ide till färdig produkt och installation ute hos kund. Du kommer således att ha mycket kundkontakt på det tekniska planet i och med exempelvis felsökning och installation.

Som hydraulikingenjör hos Olsbergs får du möjlighet att utvecklas inom flera teknikområden. Arbetsuppgifterna är varierande och ger stora möjligheter till innovativt tänkande. Du kommer också att få vara med och lära upp och utbilda kunderna i produkterna samt delta på mässor.

Vad söker vi

Vi söker dig som har en utbildning inom hydraulik på högskolenivå. Du har således kunskap inom hydraulik och talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska.  Det är högst meriterande om du har arbetat med mobilhydraulik, mekatronik och/eller simulering.

Övrigt

Hos Olsbergs arbetar du i en trevlig atmosfär med en bra gemenskap. Det är ordning och reda på företaget och Olsbergs har ett rykte om sig att var en bra arbetsgivare som tar hand om sin personal. Olsbergs har exempelvis vunnit pris som ett av Sveriges mest hållbara företag. I övrigt värderar Olsbergs egenskaper som att vara självgående, prestigelös och lojal för att trivas i rollen och på företaget.

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan eller vid frågor kontakta rekryteringskonsult Malin på Reperio, 072 – 325 66 96 alternativt malin.nordh@reperiosearch.se.