Försäljningschef till ComfortZone

Är du målmedveten, har ett stort resultatfokus och vill komma till en arbetsplats där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan Comfortzone vara något för dig! En dålig värmepump och en innovativ entreprenör blev startskottet för Comfortzone som grundades 2011 och idag förser företagets värmepumpar tusentals hushåll med värme och varmvatten. Reperio Search söker nu för Comfortzones räkning en försäljningschef till deras kontor i Täby!

Om företaget och tjänsten

Comfortzone levererar frånluftvärmepumpar för småhus och till viss del fastighetsvärmepumpar. Deras uppvärmningssystem ger fastighetsägarna en väsentlig bättre driftsekonomi. Comfortzone var först i världen med denna typ av värmepump som numera kallas för kondenserad frånluftsvärmepump. Comfortzones produkter utmärks av bästa energibesparing, snygg design, lättförståeliga och lätta att installera. Sedan 2008 har företaget en egen tillverkning i en fabrik i Motala. Från fabriken i Motala levereras idag värmepumpar både till den svenska marknaden och den europeiska marknaden med länder såsom Finland, Norge och Tyskland för att bara nämna några. På huvudkontor i centrala Täby arbetar idag 10 stycken medarbetare och i fabriken i Motala är det ca 10 stycken kollektivarbetare samt en produktionschef.

I rollen som försäljningschef kommer du att operativt jobba med att driva Comfortzones försäljning framåt samtidigt som du kommer att ansvara för hela företagets försäljning och budget. Tillsammans med resten av företaget kommer du att vårda relationerna med befintliga kunder samtidigt som du proaktivt också kommer att jobba med uppsökande av nya affärsmöjligheter. Det geografiska området kommer att innefatta hela Sverige så några enstaka resor kan förekomma med eller utan övernattning.

 Mer specifikt innebär tjänsten:

  • Driva professionella säljaktiviteter och tillhandahålla teknisk vägledning och värdebaserad försäljning
  • Kundbearbeta i enlighet med utarbetad plan för respektive kundkategori/kundsegment
  • Utforma och erbjuda attraktiva affärsförslag till kunderna enligt Comfortzones riktlinjer
  • Totalansvar för hela försäljningen samt kunder
  • Budgetansvar för hela företaget och kommer tillhöra ledningsgruppen
  • Personalansvar

Vi söker dig som

Har arbetat med försäljning i minst fem år inom relevant bransch och har vana att arbeta med B2B försäljning. Det är viktigt att du ska kunna ta tekniska diskussioner och att det tekniska intresset finns hos dig. Du ska också ha erfarenhet av att ha jobbat i ett CRM-system och ha vanan att arbeta i Excel. Vidare ser vi att du kommunicerar flytande i svenska i både tal och skrift samt att du också behärskar engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom sälj, mycket god förhandlingsvana eller kunskaper i tyska.

Övrigt

Comfortzone erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och chans till att få vara med och påverka. Comfortzone är ett företag med stora ambitioner och mycket flexibilitet.

För att trivas i rollen som försäljningschef tror vi att du som person är resultatinriktad, strukturerad och har lätt för att ta initiativ. Vidare tror vi att du har en god skriftlig kommunikativ förmåga och lätt för att uttrycka dig verbalt för att på ett så bra sätt som möjligt få med dina medarbetare på tåget och tillsammans får företaget att växa.

Tycker du att detta låter som något för dig?

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 076 – 215 38 25