Fastighetsmäklare skogs & lantbruks- eller kommersiella fastigheter, placering Örebro

Är du registrerad fastighetsmäklare och vill arbeta med skogs- och lantbruksfastigheter? Då ska du se hit. LRF Konsult är Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter och för fjärde året i rad har företaget blivit utnämnd till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. Hos LRF Konsult arbetar du dessutom i ett kompetent och sammansvetsat team där det endast är ditt eget driv som sätter gränserna.

Om företaget

LRF Konsults fastighetsmäklare har en lång erfarenhet av att värdera och sälja skogs- och lantbruksfastigheter. Mäklarna hjälper också de som vill köpa gård, skog eller lantbruk med rådgivning för att göra en bra investering. LRF Konsults stora kontaktnät gör det möjligt med en så kallad underhandsförsäljning där fastigheten inte annonseras på öppna marknaden.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för LRF Konsults räkning en Fastighetsmäklare som kommer att sälja skogs- och lantbruksfastigheter i Örebro län. Som Fastighetsmäklare kommer du aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag och bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • ge rådgivning till spekulanter
  • ta dig an värderingsuppdrag
  • arbeta proaktivt mot kunder och söka nya uppdrag
  • samarbeta med företagets jurister och ekonomikonsulter då det kommer till exempelvis generationsskiften, bouppteckning eller överlåtelse av fastighet

Vi söker dig som är

registrerad fastighetsmäklare. Troligen har du arbetat som fastighetsmäklare i ca tre år och har eller vill ta steget att arbeta med skogs- och lantbruksfastigheter. Vi söker även dig som vill sälja kommersiella fastigheter.

Övrigt

Att jobba på LRF Konsult innebär att du får vara med och göra skillnad. Det är genom företagets breda och gedigna kompetens över hela landet som LRF Konsult kan fortsätta att vägleda köpare och säljare till lyckade fastighetsaffärer. Dessutom är LRF Konsult inne på en spännande utvecklingsresa och söker dig som vill vara med och växa tillsammans med företaget. Trivs du med att ta eget ansvar för din planering och ditt arbete och drivs av att skapa resultat över förväntan, då kan du vara den som LRF Konsult söker. LRF Konsult erbjuder en garantilön i kombination med provision.

Låter det intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, telefon 072 – 325 66 96.