Fältsäljare till TOBIDAN-BREMSOMAT i Norrland

Vill du arbeta i ett företag som står inför en spännande tillväxtresa i Sverige? Nu har du möjlighet att bli TOBIDAN-BREMSOMATS nya stjärnsäljare i Norrland som främst kommer att bearbeta nya kunder. Hos TOBIDAN-BREMSOMAT får du alla förutsättningar för att lyckas samtidigt som du har trevliga kollegor runt om i hela Norden.

Om företaget

TOBIDAN-BREMSOMAT A/S grundades den 15 Februari 1993 i Danmark. TOBIDAN-BREMSOMAT är specialiserade på att sälja komponenter till bussar, lastbilar, släpvagnar och trailers. För TOBIDAN-BREMSOMAT är nyckelorden kvalitet och service. Som en av de största distributörerna i Norden är företaget med en stab av duktiga medarbetare redo att serva kunderna med alla tänkbara reservdelar som kunderna är i behov av.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för TOBIDAN-BREMSOMAT en teknisk fältsäljare där du kommer vara ansvarig från ax till limpa för försäljningen av komponenter till bussar, lastbilar, släpvagnar och trailers inom ditt geografiska område Norrland. (från Östersund och uppåt). Arbetet består framför allt av att utveckla och expandera distriktet med nya kunder genom att besöka kunderna ute på deras verkstäder och åkerier. Då distriktet är hela Norrland så innebär tjänsten övernattningar men du planerar dina resor och kundbesök själv.

Mer specifikt innebär tjänsten:

  • Ca 80 procents nykundsbearbetning och 20 procent arbete med befintliga kunder.
  • Att ge rätt underlag till innesäljarna som kan stötta upp med orderläggning etc.
  • Driva försäljningen gentemot gemensamt uppsatta mål och budget i samråd med närmaste chef.
  • Skriva offerter.
  • Arbeta i systemet Navision (anpassat CRM system för TOBIDAN-BREMSOMAT där alla avtalsmallar och andra dokument finns.) 

I rollen som teknisk fältsäljare utgår du från hemmakontor.

 Vem vi söker

Vi söker dig som troligen har utbildning inom försäljning eller handel.

Vidare ser vi att du har:

  • Erfarenhet från teknisk försäljning B2B
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet från branschen eller från liknande bransch
  • B körkort

Det är högst meriterande om du kommer från branschen och därigenom redan känner många aktörer i branschen som snabbt kan generera omsättning.

Övrigt

Att jobba på TOBIDAN-BREMSOMAT innebär att du arbetar med kvalitativa reservdelar gentemot verkstäder och åkerier. Vi tror att du, för att trivas i rollen som Teknisk fältsäljare, har ett eget driv av att åka ut och besöka nya kunder för att bygga upp kundstocken i Norrland.  Vi tror också att du är självgående, orädd och tycker om att ta eget ansvar. TOBIDAN-BREMSOMAT erbjuder en anställning där du kommer att ha ett stort mått av frihet förenat med ansvar vilket innebär att du kommer kunna forma din dag själv inom de ramar som finns. 

Låter det intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin på telefon, 072 – 325 66 96.

#Fältsäljare #Utesäljare #Hunter #Norrland #Teknisk Säljare