El-kunnig projektsäljare till Elrond Komponent AB, placering Huddinge

Är du resultatinriktad och gillar att bygga långsiktiga kundrelationer? Vill du arbeta hos ett av marknadsledande företag inom säker elmiljö? Elrond söker nu en projektsäljare som vill vara med på en spännande resa för att fortsätta driva utvecklingen framåt!  

Elrond Komponent AB är ledande inom säker elmiljö inom automation och installation. Företaget erbjuder kompletta lösningar inom åskskydd, UPS och potentialutjämning. Genom att finnas med redan på projektstadiet kan Elrond hjälpa sina kunder att få det bästa och det mest kostnadseffektiva alternativet.

Om rollen

Som projektsäljare hos Elrond kommer du att driva hela säljprocessen från början till avslut. Du kommer att arbeta nära kunderna i olika projekt kring säker elmiljö. Dina kunder är främst grossister och slutkunder/installatörer samt konsulter och OEM. Ditt geografiska område kommer bestå av Stockholm och uppåt i landet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för hela försäljningscykeln från första möte till skrivet avtal med kund
  • Fungera som tekniskt stöd gentemot kunder
  • Följa upp, underhålla och vårda kundrelationer
  • Representera Elrond på ett professionellt och förtroendeingivande sätt hos kunder
  • 1–3 års erfarenhet av försäljning inom elbranschen
  • God förmåga att kommunicera väl i tal och skrift både på svenska och engelska
  • B körkort

Som ny projektsäljare på Elrond kommer du få en bra introduktion för att lära dig om produkterna. Vidare erbjuder företaget lämpliga utbildningar inom exempelvis försäljning.

Vem är du? 

För att trivas i rollen bör du ha erfarenhet av teknisk försäljning. Du gillar att ta helhetsansvar och strävar efter att bygga långsiktiga kundrelationer.

Du har även:

  • 1–3 års erfarenhet av försäljning inom elbranschen
  • God förmåga att kommunicera väl i tal och skrift både på svenska och engelska
  • B körkort

Vidare ser vi att det är meriterande om du tidigare har arbetat som elinstallatör eller inom elservice.

Elrond erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter i ett företagsklimat som genomsyras av öppenhet, framtidstro och arbetsglädje. Eftersom företaget är i ett expansivt läge så finns ett naturligt utrymme för personliga initiativ och utvecklingsmöjligheter. Företaget erbjuder även bl.a. förmånsbil och bonus utefter resultat.

Låter tjänsten intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande eller har du mer frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Kiara Larsson på Reperio så svarar jag mer än gärna på dina frågor, tel.nr: 073- 584 92 28

Keywords: Projektsäljare, teknisk säljare, fältsäljare, utesäljare, B2B, technical sales, project sales.