Driven säljare med erfarenhet inom B2B-försäljning till Alfa Inredningar i Stockholm

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och triggas av att göra bra affärer? Trivs du av att arbeta i en lättsam företagskultur med korta beslutsvägar där dina insatser blir synliga? Läs vidare för då har du kommit rätt! Hos Alfa Inredningar arbetar du under frihet förenat med ansvar i en trivsam lokal på Kungsholmen, tillsammans med ett härligt gäng.

 

Om företaget
Alfa Inredningar AB förenklar sina kunders vardag genom att hjälpa dem med fastighetsrådgivning, flyttprojekt och inredning. Alfa etablerades i Stockholm 1989 och under sina dryga 30 år i branschen har företaget förstått vad en bra arbetsmiljö är och hur man skapar en sådan.  En arbetsplats ska inte bara vara snygg och trivsam att vistas i, den ska också vara funktionell och bra ur hälsosynpunkt och dessutom kostnadseffektiv. Genom åren har Alfa fått hjälpa många olika typer av kunder och det kan vara allt ifrån kontor, offentliga miljöer till privata företag.

Om rollen
Som säljare på Alfa Inredningar är ditt mål att hjälpa Alfas kunder med att sälja deras tjänster inom inredning. Du kommer att kartlägga organisationer och boka in kundmöten hos potentiella kunder och på så sätt bygga upp din egen kundportfölj som du tar ansvar för och vårdar. Du kommer även att ta över en del befintliga kunder som företaget redan har. Arbetet kommer att innebära mycket fokus på tillväxt och nykundsbearbetning kommer därför initialt stå för en stor del av arbetstiden. Du kommer att skapa relationer och bygga förtroende hos beslutsfattarna hos dina kunder som i huvudsak kommer att bestå av företagets VD, ägare alternativt inköpschef.

Som säljare arbetar du tätt med de övriga på företaget. Säljsupport stöttar dig med underlag för kundpresentationer och att skriva offerter.

Mer specifikt innebär tjänsten att du:

 •  Ansvara för hela försäljningscykeln från mötesbokning till skrivet avtal med kund, dvs. från ax till limpa
 • Kartlägga nya potentiella kunder och boka in säljmöten via kalla samtal, nätverksträffar, Linkedin m.m.
 • Representera och sälja in Alfa Inredningar på ett professionellt sätt hos potentiella kunder
 • Underhålla och vårda den kundportfölj som du bygger upp
 • Arbeta i företagets CRM system och lägga in all relevant information om kunder och affärer
 • Ansvara för att du når din säljbudget
 • Ansvara för uppföljning mot kund efter avslutat uppdrag vilket innebär mycket dialog och samarbete, både under och efter processen, med vår leveransavdelning
 • Vara ambassadör för Alfa Inredningars varumärke och värderingar


Vi söker dig som har:

 • Minst 2 års erfarenhet av B2B försäljning
 • B-körkort
 • Det är meriterande om du har en säljutbildning i grunden


Som person
tror vi att du är social och utåtriktad. Du håller en hög aktivitet, är engagerad och förtroendeingivande. Du sporras av att skapa långsiktiga relationer och du trivs med att ha många kontaktytor.

Vår kund erbjuder
dig bra fastlön + en prestationsbonus, tjänstepension, fem veckor semester, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Kiara Larsson, tel: 073-584 92 28