Driven projektledare till Abetong, med placering i Kvicksund/Hallstahammar

Vill du leda några av Mälardalens mest spännande byggprojekt samt få vara en del av landets ledande företag inom prefabricerade betongelement? Abetong växer och står i startgroparna med flera komplexa och spännande projekt. Arbetar du som konstruktör, platschef eller entreprenadingenjör idag men vill ta klivet vidare i din karriär? Då har du kommit rätt! 

Om företaget

Abetong ägs av HeidelbergCement som är en internationell koncern med ca 60 000 medarbetare i 60 olika länder. Företaget har kontor på 12 olika platser, från Dalby i Söder till Edsbyn i norr med ca 530 anställda. Abetong erbjuder ett helhetskoncept med allt från leverans av kompletta byggnader till enskilda standardprodukter. Genom att vara med tidigt i projekteringsstadiet hjälper Abetong sina kunder att ta fram praktiska stomlösningar som kan reducera kostnader i olika byggprojekt. Abetong arbetar med stora byggföretag som tillexempel NCC, JM och SKANSKA men även mindre bolag som Serneke.

Om tjänsten

Som projektledare hos Abetong ansvarar du för att förverkliga och se till att projekten verkställs inom budgetramen (ekonomi, tidsplan och kvalitet). Projektledaren ”äger” projekten och kommer att ha många kontaktytor och blir ansiktet mot beställaren/kunden under projektets framskridande. Projektens storlek kan varierar men som senior projektledare kommer du få ansvara för stora totalentreprenader.

 Mer specifikt om tjänsten

  • Planering av projekterings- och tillverkningsresurser tillsammans med projekteringsledare
  • Driva entreprenader ute på plats gällande de större projekten.
  • Uppföljning av projektspecifika överenskommelser
  • Rapportering av avvikelser
  • Upprättande av kvalitets- och miljöplaner
  • Behandling av korrigeringar, ändringar och tillägg
  • Ekonomiska avstämningar under hela projektets gång.
  • Ekonomiskt ansvar över att avslutat projekt ger ett bra resultat.
  • Vara Abetongs representant mot kunden i respektive projekt, vilket innebär ansvar för samordningen av konstruktion, produktion, leverans och montage.

För att trivas i rollen som projektledare ser vi att du har några års erfarenhet från byggsektorn, gärna erfarenhet av uppbyggnad av flerfamiljshus. Du har grundläggande förståelse och kunskap om entreprenadjuridik. Som projektledare är du affärsmässig och rådgivande samt ha en god planeringsförmåga. Du tycker om problemlösning och har ett helikopterperspektiv och är inte rädd för att ”sätta ner foten”. Du innehar B-körkort och behärskar svenska både i tal och skrift.


Vår kund erbjuder 
bland annat tjänstebil, sex veckors semester, ATK (arbetstidsförkortning med fyra dagar), Euro Accident försäkring, friskvårdsbidrag och utbildningar inom ledarskap. Utöver dessa förmåner har Abetong en vinstdelningssystem som delas ut till alla anställda varje år. Abetong värdesätter sina medarbetare och har högsta prioritering vad det gäller hälsa och säkerhet för att på sikt uppnå nollvisionen. Som projektledare hos Abetong kommer du arbeta under frihet förenat med ansvar och kan lätt kombinera arbetet med familj/småbarn. Det finns stora möjligheter att växa och vidareutvecklas på den nuvarande tjänst.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Kiara Larsson på Reperio, tel nr 073-584 92 28

Sökord: Projektledare, project manager, platschef, entreprenadingenjör,prefabricerade betongelement.