Driftchef till Skandinaviska Byggelement

Har du erfarenhet av att leda personer inom den monterande industrin och är intresserad av att kliva in i en ny roll med goda utvecklingsmöjligheter i ett välrenommerat företagsnamn? Reperio Search söker nu för Skandinaviska Byggelements räkning en Driftchef som ska starta upp tillverkningen av hålväggar i fabriken i Hallstahammar.  

Om tjänsten

Skandinaviska Byggelement är ett företag med anor långt tillbaka i tiden. De har sitt ursprung i Swerock-koncernen och 2002 grundades det som idag är Skandinaviska Byggelement. Skandinaviska Byggelement är en av Sveriges ledande leverantörer av prefabricerade betongelement. Med deras stommar gör kunden ett klokt och kostnadseffektivt val. De levererar monteringsfärdiga element till byggplatsen, vilket kortar byggtiden och minskar kostnaderna. 

Till fabriken i Hallstahammar söker nu Skandinaviska Byggelement en Driftchef som ska bygga upp den nya organisationen samt ansvara för produktionen av hålväggar. Som Driftchef kommer du att jobba mycket med att skapa goda förutsättningar för att dina medarbetare ska kunna utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt. Exempel på arbetsuppgifter är:

 

– Personalansvar för ca 20 yrkesarbetare

– Coacha, leda och introducera nya medarbetare

– Verksamhetsutveckling med övriga chefer

– Supportera och ge tekniskt stöd i den dagliga verksamheten

– Administration – ekonomi, fakturering, budgetansvar, planering, resurshantering

– Styrning och kontakt med underentreprenörer

– Ansvara för arbetsmiljön och att företagets riktlinjer policys och arbetssätt efterföljs

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial byggtekniks utbildning alternativt lång arbetslivserfarenhet inom branschen. Du ska ha goda erfarenheter från den monterande industrin i en chefsbefattning. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska då det är koncernspråket och det som används i det dagliga arbetet med kunder och leverantörer. Vi ser gärna att du också har någorlunda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har vanan av att arbeta i och med ett affärssystem samt om du skulle besitta kunskaper i tyska.

Skandinaviska Byggelement erbjuder

En rolig och stimulerande arbetsplats där man får vara med och skapa något nytt. Det är en platt organisation med högt i tak och en prestigelös stämning. Inom koncernen finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Skandinaviska Byggelement söker dig som är en självgående naturlig ledare som uppskattar ordning och struktur i ditt arbete samt hos dina medarbetare. Vidare ser vi gärna att du är en god kommunikatör med rätt inställning i att coacha och stötta dina medarbetare.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin på Reperio, tel.nr: 076 – 215 38 25.