Arbetsledare Nyproduktion till Byggnadsfirman Viktor Hanson, placering Stockholm

Vill du arbeta i ett prestigelöst och familjärt byggföretag som arbetar med såväl småhus som  bostadsrätter i Storstockholm så har du kommit rätt. Byggnadsfirman Viktor Hanson ser mycket positivt på framtiden och har flera spännande projekt igång och pågång framöver.

Företaget expanderar och för att lyckas med nya spännande projekt, söker vi, för  Byggnadsfirman Viktor Hansons räkning, en driven och ansvarsfull arbetsledare inom nyproduktion. Som arbetsledare hos Byggnadsfirman Viktor Hanson arbetar du tillsammans med härliga arbetskollegor där dina insatser blir synliga och där du har möjlighet att utvecklas professionellt inom bolaget.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare nyproduktion arbetar du med traditionsenliga arbetsuppgifter för tjänsten, d.v.s. du leder och fördelar arbetet inom ditt ansvarsområde och biträder platschefen.

Mer specifikt innebär tjänsten:

–       Beredning och planering

–       Avrop och mindre inköp

–       Produktionsstyrning

–       Övriga arbetsuppgifter som arbetsledaren tilldelas

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har arbetat i minst ett projekt (på ca 50 msek) som arbetsledare för nyproduktion av bostäder. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande. Du är social, driven och trivs i en självgående och ansvarstagande roll. 

Intressant? 

Ansök redan idag då urval sker löpande. För frågor angående tjänsten kontakta Fredrik på telefon 073 – 540 03 31.