Account Manager/Säljare till Reperio Search

Vi fortsätter vår tillväxtresa som rekryteringsföretag och söker dig som är en hungrig säljare som drivs av att bygga relationer och göra skillnad både hos människor och företag. Hos oss på Reperio Search kommer du att vara en nyckelperson i vår fortsatta expansion. Som den första säljaren in på bolaget, efter de två grundarna, kommer du i allra högsta grad att få vara med och påverka och utveckla säljsidan. 

Beskrivning av tjänsten

Som Account Manager (AM) på Reperio Search är ditt mål att vara våra kunders bästa representant för rekryteringstjänster. Du kommer att kartlägga organisationer och boka in kundmöten hos potentiella kunder och på så sätt bygga upp din egen kundportfölj som du tar ansvar för och vårdar. Arbetet kommer att innebära mycket fokus på tillväxt och nykundsbearbetning kommer därför initialt stå för en stor del av arbetstiden till en början.

Du kommer att skapa relationer och bygga förtroende hos beslutsfattarna hos dina kunder som i huvudsak kommer att bestå av företagets VD, ägare, HR-chef alternativt rekryterande chef. Du kommer genom detta att skapa ett kontaktnät som ger förutsättningar att kunna verka som ”trusted advisor” i rekryteringsfrågor.

Vem är du?

Vi söker dig med en stor drivkraft, ett högt engagemang och en vilja att kämpa för att komma dit du vill. Du har ett par års erfarenhet av tjänsteförsäljning med goda dokumenterade resultat. Har du erfarenhet av att sälja rekrytering eller andra tjänster inom HR är det självklart ett plus. Allra viktigast är dock din personlighet och att du är självgående och drivs av att nå och överträffa uppsatta mål samt att bidra till företagets fortsatta positiva utveckling. Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa, utvecklas och få var med och påverka. Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter med både grundlön och fördelaktig provisionsmodell utan tak. Vi är även ett auktoriserat rekryteringsföretag med kollektivavtal och vi är med i Svenskt Näringsliv. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; kvalitet, engagemang, glädje och ansvar. Om du är en positiv och social relationsbyggare som bjuder på dig själv kommer du att passa in utmärkt i vårt befintliga team.

Reperio Search är ett rekryteringsföretag som arbetar med rekrytering av tjänstemän på olika nivåer som finns inom en organisation. Vi hjälper våra uppdragsgivare att identifiera, attrahera och rekrytera nyckelpersoner. Vi arbetar med allt från det mindre bolaget till de större internationella företagen över hela Sverige och inom affärsområdena Administration & Kontor, Sälj & Marknad, Ekonomi, Industri & Teknik samt IT . Vi har idag kontor i Stockholm och Jönköping. 

Intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsult Josefin Holmström, 076-215 38 25.