B2B – Säljare till Gewe Promotion, Placering Huddinge

Gewe tar fram högkvalitativa profilkläder, arbetskläder och presentreklamslösningar till företag och organisationer från de bästa varumärkena från de pålitligaste samarbetspartnerna på marknaden.

För kunds räkning söker vi nu en B2B säljare till Gewe Promotion. Gewe Promotion arbetar med att stärka företags profil såväl internt som externt. Företaget tar fram högkvalitativa profilkläder, arbetskläder och presentreklamslösningar till företag och organisationer från de bästa varumärkena från de pålitligaste samarbetspartnerna på marknaden.

Hos Gewe Promotion arbetar du i ett familjeägt och prestigelöst företag där vi har en tight sammanhållning. Butiken och kontoret är belägen i Huddinge söder om Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Som säljare får Du vara med på en spännande resa med att bygga upp säljorganisationen. Alla rutiner och arbetssätt är inte färdiga ännu och säljaren får vara med och forma arbetssättet. Att vara B2B säljare är ett väldigt kreativt arbete då kunden inte alltid vet vad de vill ha. I första hand kommer säljaren att ansvara för att sälja arbetskläder men även succesivt även sälja presentartiklar.
Säljaren arbetar med svenska kunder som mestadels är belägna i Storstockholm. Säljaren kommer från start att få ansvar för en del kundkonton att bearbeta och utveckla. Det finns även en stor del kunder som inte har handlat av Gewe under en längre tid som ska bearbetas. Det förekommer även ren nykundsbearbetning. Som säljare har man också hjälp av en kollega som arbetar som ”Sales” Support när det kommer till att vara behjälplig med att skriva offerter och avtal. Säljaren kommer även att stötta i butik vid behov då många naturliga kundmöten sker där.

Mer specifikt innebär rollen att:
– Att arbeta i företagets CRM system som är Kontakt
– Gå på nätverksmöten och mingla i andra relevanta sammanhang såsom mässor
– Arrangera och delta i öppna hus för kunderna
– Stötta i butik
– Genom lyhördhet lösa kundens problem

Säljaren ansvarar för en egen årsbudget som är nerplockad per månad. Hela företaget har möten varje vecka och som säljare rapporterar man också sin försäljning veckovis.

Vem är du?
Vi söker Dig som har erfarenhet från branschen/liknande bransch och har erfarenhet av B2B försäljning. Du har också erfarenhet av att räkna på täckningsbidrag och lägga order etc. och är van med Officepaketet. Om du dessutom inte är rädd för att lyfta telefonen och tycker om att vara ute på kundbesök så vill vi gärna träffa dig!

Intressant?
Ansök redan idag då urval sker löpande.