Arbetsledare Nyprod. till Byggnadsfirman Viktor Hanson, Placering Stockholm

Viktor Hanson är ett modernt entreprenadföretag med gamla byggmästaranor. Företaget arbetar med allt från ombyggnad av kulturhus, kontor och bostäder till nyproduktion. Viktor Hanson grundades 1914 och har idag kontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Viktor Hanson är ett modernt entreprenadföretag med gamla byggmästaranor. Företaget arbetar med allt från ombyggnad av kulturhus, kontor och bostäder till nyproduktion. Viktor Hanson grundades 1914 och har idag kontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Som arbetsledare hos Viktor Hanson arbetar du på ett familjärt och prestigelöst företag där dina insatser blir synliga och där du har möjlighet att utvecklas professionellt inom bolaget.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare nyproduktion arbetar du med traditionsenliga arbetsuppgifter för tjänsten, d.v.s. du leder och fördelar arbetet inom ditt ansvarsområde och biträder platschefen.

Mer specifikt innebär tjänsten:

–       Beredning och planering

–       Avrop och mindre inköp

–       Produktionsstyrning

–       Övriga arbetsuppgifter som arbetsledaren tilldelas

Vem är du?

Vi ser gärna att du har arbetat som arbetsledare i minst ett större projekt inom nyproduktion av bostäder. Du är också en driven person som gillar att vara självgående. Är du dessutom en social och positiv person som trivs i arbetsledarrollen så ser vi fram emot din ansökan.

Intressant? 

Ansök redan idag då urval sker löpande. För frågor angående tjänsten kontakta Fredrik på telefon 073 – 540 03 31.