Försäljningschef till Geomek, placering Stockholm

Vill du vara en del av ett snabb växande bolag där du får möjlighet att bygga upp och driva en ny säljorganisation? För rätt person är detta nästa steg i din karriär!

Nu söker vi för kunds räkning, en försäljningschef till Geomek. Geomek marknadsför systemlösningar, produkter och tjänster inom geotekniska undersökningar och borrad grundläggning. Företagets filosofi är att inte binda sig till en leverantör eller ett varumärke, utan den för kunden mest prisvärda produkten för projektet. Sedan starten år 1995 har företaget haft en stark tillväxt med ökande omsättning och växande organisation.

Dina arbetsuppgifter

Som säljande försäljningschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att driva och bygga upp den nya säljorganisationen. Du coachar och leder säljarna i det nya säljtänket då det krävs ett helt nytt mindset hos säljarna. Geomek erbjuder en grundläggande introduktion och onboarding för tjänsten som försäljningschef. Allt för att din start på ditt nya arbete ska bli så bra som möjligt med de bästa förutsättningarna.  Arbetet innebär även att:

–         Arbeta med merförsäljning till befintliga kunder inom Geoteknik-förbrukningsmaterial och service

–         Bryta ny mark tillsammans med säljorganisationen

–         Föra in uppsökande försäljning och arbeta med att bredda marknaden

–         Vara spindeln i nätet gentemot kunder och leverantörer

–         Arbeta tillsammans med servicechefen på verkstadssidan och stötta honom i arbetet att öka merförsäljning

–         Arbeta gentemot den svenska, norska, danska, finska och baltiska marknaden.

–         Delta på mässor

–         Bjuda in kunder till olika events

–         Kommunicera högt och lågt och fråga kunderna hur deras behov ser ut

–         Diskutera avtal med kunder

Vi söker dig som har kunskaper inom branschen och troligen arbetar idag som arbetschef inom grundläggning, infrastruktur eller geoteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenheter från liknande arbetsuppgifter i ledande befattning. Du behärskar svenska och engelska i tal såväl som i skrift. B-körkort är ett krav då tjänsten innebär en del resor.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är:

–         En tydlig ledare

–         Initiativtagare

–         Drivkraftig

–         Socialt kompetent

–         Idérik och kreativ

Vår kund är en trygg och stabil arbetsgivare som eftersträvar att skapa en kreativ och utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna kan växa och utvecklas för att möta kunders och leverantörers krav och behov. Som försäljningschef kommer du få möjlighet att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med ett seriöst bemötande mot sina anställda och affärspartners. Företaget har en låg personalomsättning och tjänsten innebär frihet under ansvar med snabba beslutsled.

Geomeks huvudkontor ligger i Spånga och har idag ca 13 medarbetare. År 2015 omsätter Geomek ca 150 miljoner SEK och har alltid gått med vinst, med ca 10 procent. Marknaden och framtiden för Geomek ser ljus ut både i Sverige och Norge då det är stora projekt som pågår, bl.a. stora tunnelprojekt, broar och vägbyggen.  

Ansökan:

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96 eller Kiara på Reperio, tel.nr: 073-5025504.