Kalkylator till JM, placering Stockholm

För kunds räkning söker vi nu en kalkylator till JM. JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder med tyngdpunkt på storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien.

Framgångsrik projektutveckling förutsätter kompetens i allt från att hantera mark- och fastighetsförvärv, projektering och planprocesser till produktion och försäljning. JM har 65 års erfarenhet i att behärska denna helhet på ett värdeskapande sätt, inte minst genom en nära kontakt med slutkunderna. JM bygger med gediget hantverk och miljögodkända material.

Som kalkylator upprättar du och sammanställer produktionskalkyler i uppstarten av projekteringar för nyproduktion. Arbetet är detaljerat och självgående. Du jobbar parallellt med minst 2 kollegor i samma projekt. Du kommer att vara aktiv i 2 till 3 projekt samtidigt. Veckoavstämningar görs kontinuerligt. 4 gånger per år sker också avstämningar med produktionsavdelningen.

Vidare kommer du att;

–       Upprätta och sammanställa produktionskalkyler och ta fram kalkyler i tidiga skeden

–       Leda och dokumentera kalkylstartmöten

–       Utföra och kontrollera mängdberäkningar

–       Uppskatta och bedöma kostnader

–       Sammanställa kvalitetssäkrade kalkyler

–       Hålla sig uppdaterad på vilka avtal som JM är anslutna till (dessa täcker ca 90 % av kalkylatorns dagliga förfaranden)

–       Avstämningar med respektive arbetsledare/projekteringschef

–       Kvalitetssäkra kalkyler gentemot intern referensbank

För att lyckas i denna roll ser vi att du har produktionserfarenhet inom bostadsbyggande. Du har en byggteknisk utbildning alternativt har förvärvat motsvarande kunskaper

Vi tror att du har Akademisk examen, ingenjörsutbildning eller motsvarande är ett krav. Samt;

–      Minst 5 års erfarenhet av kalkylering från byggprojekt är ett krav

–      Mycket goda kunskaper i Excel

–      Erfarenhet från betong/stomme projekteringar.

Meriterande om du har;

–       Erfarenhet från kalkylering i 3D-modeller, mycket meriterande.

–       Erfarenhet från MAP eller andra kalkylverktyg

JM erbjuder dig en stor och trivsam organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Trevliga arbetskollegor med en härlig mix av personligheter i olika åldrar och kön. JM har en tydlig struktur som genomsyrar hela företaget. Är stora men upplevs som små med den goda sammanhållningen som finns.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96 eller Fredrik på Reperio, tel.nr: 073 – 540 03 31.