Strategic Product Manager till SICK IVP, Placering Linköping

Reperio hjälper SICK IVP med en Strategic Product Manager för Machine Vision. SICK IVP arbetar med Machine Vision teknik och har nu 30 års erfarenhet från området. Företaget tillhandahåller industriseende kameror och system för industriella applikationer. Företagets sortiment omfattar Vision Sensors, Smart kameror och kameror för hög hastighet, dvs. 3D Machine Vision.

SICK’s 2D Vision sensorer används över hela världen för att lösa utmanande uppgifter och inspektion i alla typer av industrier. Företaget är nu på väg att expandera sin 2D produktlinje och letar efter en strategisk produktchef för den framgångsrika Inspector portföljen.

Som strategisk produktchef ansvarar personen ifråga för både den befintliga produktlinjen och för kommande produkter. Mer specifikt innebär tjänsten:

–      Att ange riktning för portföljutvecklingen.

–      Ta marknadens- och kundernas behov till företagets FoU avdelning.

–      Hantera produktkraven i de agila utvecklingsprojekten.

–      Förbereda lanseringen och i samarbete med den globala säljorganisationen säkerställa produktens framgång.

Produktchefen samarbetar med både internationella kunder och med SICKs säljorganisation runtom i världen där kundnyttan är i ständigt fokus. Produktchefen kommer också att ha många kompetenta kollegor på plats i Linköping.