Inköpare till Viktor Hanson, placering stockholm

Viktor Hanson är ett modernt entreprenadföretag med gamla byggmästaranor. Företaget arbetar med allt från ombyggnad av kulturhus, kontor och bostäder till nyproduktion. Viktor Hanson grundades 1914 och har idag kontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Nu söker vi för kunds räkning en Inköpare till Viktor Hanson. Viktor Hanson är ett modernt entreprenadföretag med gamla byggmästaranor. Företaget arbetar med allt från ombyggnad av kulturhus, kontor och bostäder till nyproduktion. Viktor Hanson grundades 1914 och har idag kontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Som Inköpare ansvarar du för upphandlingar och inköp av varor och tjänster till olika byggprojekt inom såväl nyproduktion som ROT. Företaget arbetar med projekt i egen regi och har således den interna produktionen som kund. Som inköpare arbetar du i två till tre projekt parallellt som befinner sig i olika faser. Inköparen projektleder inköpsprocessen och arbetar nära aktuell platschef och projektledare. Rollen innebär många kontakter såväl internt som externt. Upphandlingar görs både lokalt och internationellt i samverkan med produktion och projektering.

Mer specifikt innebär tjänsten:
– Driva inköpsfrågor i samverkan med produktionen.
– Upprätta inköpstidsplan.
– Upprätta förfrågan.
– Upphandling av underentreprenörer och leverantörer.
– Ansvara för förhandlingar och avtalsskrivningar.
– Vara behjälplig i kontraktsfrågor under produktionstid.
– Uppföljningar och analyser.
– Utveckla rutiner kring inköp.
– Kontroller, Skatteverket och Byggnads
– Vara delaktig för att göra saker bättre, hitta andra lösningar, nya material och utveckla produkterna.
– Arbeta i Byggsamordnaren.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som inköpare i byggbranschen exempelvis som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör, projektledare eller liknande. Det är viktigt att du har kunskaper i Excel och det är meriterande att du har erfarenhet av att ha arbetat i Byggsamordnaren.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du:
– Är engagerad
– Är positiv
– Har rätt vilja
– Är social
– Är öppen och lyhörd
– Är affärsmässig
– Har nya idéer och hitta lösningar

Vår kund erbjuder en trygg och stabil arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas inom bolaget. Du arbetar med frihet förenat med ansvar och där företaget månar om en god balans mellan arbetet och privatlivet. Företaget är familjärt och prestigelöst där de anställda månar om varandra.

Viktor Hanson kom i början av seklet till Stockholm från Mora och skrev sitt första kontrakt samma dag som första Världskriget bröt ut, 1914. Under årens lopp har företaget sedan byggt om och renoverat en mängd bostads- och kontorshus. Viktor Hansons devis är att ”Vi ser till att hus får liv och får leva” och det tycker Viktor Hanson säger en hel del om företagets ambition.

Ansökan:
Vi ser fram emot att presentera vår kund närmare under rekryteringsprocessen. Skicka in CV och personligt brev genom att mejla till malin.nordh@reperiosearch.se. Urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, telnr: 072 – 325 66 96.