Scrum Production Owner till cale access, placering kista

Nu söker vi för kunds räkning en Scrum Product Owner till Cale Access. Cale Access är enav världens ledande leverantörer av flexibla systemlösningar för obevakad betalnings- och avgiftshantering. Företaget är specialist på betalterminaler, elektronisk betalning och internetbaserade BackOffice-lösningar. Sedan 1955 och 60 år senare är Cale Access ett världsledande varumärke inom Parkeringsbranschen.

Som Scrum Product Owner kommer du att ingå i Produkt- och marknadsavdelningenoch fungerar som ett operativt stöd för Product Manager inom produktens hållbarhet och utveckling. Arbetet sker agilt och innebär att leda utvecklingsavdelningens Scrum Team. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära att:

–         Leda utvecklingsavdelningens Scrum Team genom att agera som ” Scrum Product Owner”

–         Skapa och verkställa ”product backlogs”

–         Driva processer mot R&D avdelningen

–         Stötta och entusiasmera utvecklarna i deras arbete

–         Samverka med produktchef

–         Arbeta med kvalitet och buggfixeringar

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom teknik eller marknadsföring. Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av att ha arbetat som projektledare, teamledare, produktägare eller liknande. Du har erfarenhet av ett agilt arbetssätt med virtuella digitala tjänster och behärskar såväl svenska och engelska i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet från att ha arbetat internationellt och behärska flera språk till exempel som spanska, franska eller tyska ser vi som starkt meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är:

–         analytisk

–         affärsinriktad

–         ansvarstagande

–         kommunikativ

–         förändringsbenägen

–         van att fatta egna beslut

–         självständig och initiativtagare

–         drivkraftig och nyfiken, arbetar proaktivt

–         har förmåga att se och förstå helheten

–         van att arbeta utifrån kundnytta och kundvärde

–         pedagogisk vid samtal och har lätt till samarbete

Vår kund erbjuder en trygg och stabil arbetsplats och lägger stor vikt vid att det ska finnas öppenhet för kreativitet och utvecklingsmöjligheter. Cale Access är världsledande i branschen och du kommer att få arbeta med produkter i framkant på en global marknad. Cale Access är en trygg arbetsgivare då företaget strävar efter ett långsiktigt och aktivt ägande med fokus på lönsamhet och organisk tillväxt samt genom uppköp av andra företag.

Cale Access har varit en trygg arbetsgivare sedan etableringen 1955. Cale B2B-lösningarna finns i fler än 40 länder och företaget har egna dotterbolag i 10 länder. Företaget har totalt 260 anställda internationellt. På det svenska huvudkontoret som ligger i Kista arbetar ca 100 personer idag. År 2013 hade Cale Access en omsättning på omkring 560 MSEK, med vinst på ca 45 MSEK.   

Ansökan:

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96 eller Fredrik på Reperio, tel.nr: 073 – 540 03